5 primeurs die je zeker moet bekijken tijdens de IAMS

Deze 5 primeurs moet je zeker gaan bekijken tijdens de IAMS van 28 maart tot en met 1 april in de Rai:

1. Ferrari Purosanque
De eerste vierdeurs Ferrari is een grote hit. De SUV uit Maranello met V12 en 725 pk is de komende drie jaar uitverkocht. De kans om er in Nederland een te zien is klein, aangezien er pas enkele exemplaren zijn uitgeleverd. Tijdens de IAMS ga je er meteen meerdere zien in diverse kleuren op de stand van Hoefnagels in hal 7. Tevens gaat de Purosanque de Car Catwalk op tijdens Drivers Dream Live.

 

2. Brabus Rocket 900 R
VDM Cars pakt ook dit jaar weer groots uit op de IAMS en neemt weer een aantal bijzondere auto’s mee, waaronder de dikste Porsche 911 Turbo S ooit gebouwd. Van deze Brabus Rocket 900 R met maar liefst 900 pk worden slechts 25 exemplaren gebouwd door de Duitse tuner Brabus en een van die exemplaren staat bij VDM Cars in hal 1.

 

3. Koenigsegg Jesko Plus
Het heeft op alle socials en in bladen gestaan. Er is een Koenigsegg Jesko in Nederland geregistreerd. En niet zomaar eentje, maar ook nog de eerste wereldwijd met de powerupgrade naar 1600 pk. Deze Zweedse hypercar is onlangs voorzien van een Nederlands kenteken en dat bracht de totaalprijs op iets meer dan €3,5 miljoen. Je kunt deze Jesko zien in hal 1 op de stand van Next Level Cars. Lees meer op Topgear.

 

4. Hummer 2024Β 
Ook Dusa is weer aanwezig op de IAMS en ditmaal met en heuse primeur; de nieuwe Hummer! Ooit maakt deze SUV faam in het Amerikaanse leger en later werd de Hummer een hit onder rappers en influencers. Na het faillissement van General Motors ging ook Hummer kopje onder. Maar nu zijn ze terug met een elektrische versie en die primeur ga je beleven op de stand van Dusa in hal 1.

 

5. Rolls-Royce Spectre
Het is de meest populaire Rolls-Royce ooit want ze is de komende twee jaar uitverkocht. De eerste elektrische “Flying Lady” is populair en in Nederland met meer dan 50 bestellingen. En dat voor een auto die vier ton kost. Inmiddels zijn de eerste exemplaren uitgeleverd in Nederland, maar de kans om er een te zien is nog steeds piepklein. En daarom staat ie op de IAMS waar je hem in voor glorie kunt aanschouwen en tevens zal hij ook te zien zijn tijdens Drivers Dream Live
Vorig bericht
Primeur: Koenigsegg Jesko Plus naar IAMS 2024
Volgend bericht
Actie: 2e kaartje 50% korting tm 10 maart

Tickets IAMS 2025

Kids Ticket
€17,50
  • Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.
  • Kinderen van 0 t/m 5 jaar gratis entree.
Preview Night
€125,-
  • Alleen geldig op donderdagavond 17 april 2025.