Koenigsegg CCXR aangekondigd op IAMS 2019

Koenigsegg CCXR

De Koenigsegg CCXR komt officieel naar de International Amsterdam Motor Show 2019 van 3 tot en met 7 april. Deze meer milieuvriendelijke versie van van de CCX wordt aangedreven door dezelfde motor als de CCX, maar is zo aangepast dat deze rijdt op bio-ethanol (E85). Door het hogere octaangetal van bio-ethanol dan van benzine, waar de CCX op rijdt, kunnen hoegere vermogens worden bereikt. Hoewel de Zweedse bouwers beweren dat de Koenigsegg CCXR het record van de SSC Ultimate Aero kan verpulveren, is dit tot op heden nog niet officieel bewezen. 

Naast snelheid is deze Koenigsegg ook een lust voor het oog. De CCXR van Koenigsegg is in 2009 door Forbes verkozen als één van de tien mooiste auto’s in de geschiedenis. Een absolute aanrader dus om op IAMS te komen aanschouwen. Deze supercar zal één van de absolute toppers worden op de meest spectaculaire autoshow van 2019. De superbolide heeft ten opzichte van de CCX een geoptimaliseerde aerodynamica en diffusers om de luchtstromen te verbeteren. Zo kan deze schitterende wagen de topsnelheden bereiken waar menig autoliefhebber van droomt.

De Koenigsegg CCXR op de International Amsterdam Motor Show in het echt bewonderen? Kom dan tussen 3 en 7 april naar de RAI Amsterdam. Bestel je tickets nu en mis niks van dit spectaculaire auto evenement! 

Sfeerimpressie IAMS 2018

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.