Amsterdam Motor Show: 10.04.2020 - 13.04.2020 (RAI Amsterdam)

Aftermovie IAMS 2019 en jouw kortingscode

Bedankt voor jouw bezoek aan de IAMS 2019

Na het grote succes in de RAI Amsterdam gaan de supercars, hypercars en exclusieve bolides op zondag 9 juni het circuit van Assen op! Een spectaculair supercar evenement! De Bugatti’s, Koenigseggs, Lamborghini’s, Ferrari’s en nog veel meer exotische merken vliegen je letterlijk om de oren.

Bereid je voor op een dag vol supercar geweld! Met meer dan 200 supercars, hypercars en exclusieve auto’s op de paddocks en op het circuit, spectaculaire dragraces, Time Attack; de strijd om de snelste rondetijd en veel meer!

De zeer extreme en gelimiteerde Zenvo TSR-S met bijna 1200PK is ook deze editie weer aanwezig! Dit keer in een andere kleur, welke dat is blijft nog een verrassing!

Extra grote korting als bezoeker van IAMS

Dankzij jouw bezoek aan de IAMS bestel je ALLEEN DIT WEEKEND tickets voor Vredestein Super Car Sunday met maar liefst €10,- korting. Tickets voor slechts €15,- i.p.v. €25,- aan de kassa! Wees er snel bij want aanstaande zondag 21 april om 23:59 uur verloopt deze actie! LET OP: gebruik in de ticketshop de code IAMS en de prijs past zich aan naar €15,-

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.