Amsterdam Motor Show 2022

Goed nieuws; er is een nieuwe datum bekend. IAMS gaat plaatsvinden van 14 t/m 18 april 2022, met de welbekende Preview Night op 14 april en de reguliere bezoekersdagen van 15 t/m 18 april. Dit is het originele IAMS-weekend en we hebben hiervoor gekozen, omdat we op dit moment nog altijd met verscheidene restricties van doen hebben.

IAMS 2022 verplaatst

Wij zullen u middels nieuwsbrieven op de hoogte houden van de stand van zaken rondom IAMS. Wij geven daarom nu geen informatie over aanmelden voor specifieke dagen of tijdsblokken, aangezien we niet weten welke restricties er op dat moment gelden.

Daarnaast gaan we er vanuit dat er in april 2022 veel meer mogelijk is. Wij hopen u allen te zien, want we gaan er weer een spektakel van maken!

Wat houdt dit in voor u als tickethouder:

  • De opzet en uitvoering van het evenement zullen hetzelfde blijven.
  • Alle reeds aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe data, hiervoor hoeft u niets te doen.
  • Bent u in het bezit van een supercar-ticket, dan neemt de organisatie persoonlijk contact met u op. Gezamenlijk zullen wij dan een afspraak maken voor het rijden/meerijden en het plannen van een bezoekers tijdsblok.
  • Alle bovenstaande punten zijn afhankelijk van de maatregelen die op dat moment gelden. Uiteraard zullen wij hiermee rekening houden en ons aanpassen.

Houd onze social kanalen en de website in de gaten voor de laatste updates!

Uitgelichte updates
Autoshow
Internationale Autoshow

Bekijk alle auto’s