F1 Simulatoren

Duik dieper in de wereld van Formule 1 met onze opwindende F1-simulatoren op de Amsterdam Motor Show. Neem plaats achter het stuur en ervaar de ongeëvenaarde snelheid en precisie van echte coureurs. Race op beroemde circuits over de hele wereld en voel de adrenaline stromen terwijl je de concurrentie aangaat. Deze simulatoren bieden een levensechte ervaring die fans van alle leeftijden zal bekoren.

Wat deze editie van de Amsterdam Motor Show extra speciaal maakt, is de komst van twee bewegende F1-simulatoren van Active Simulators Europe, rechtstreeks uit het Verenigd Koninkrijk verscheept. Deze simulatoren zijn een ware sensatie, waardoor je het gevoel hebt dat je echt op het circuit bent terwijl je de bochten en rechte stukken trotseert. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten en een hoogtepunt van de show.

Naast de bewegende simulatoren zijn er ook acht statische simulatoren van Ultimate Drivz, die je de kans geven om plaats te nemen achter het virtuele stuur en je vaardigheden te testen op verschillende circuits. Of je nu een doorgewinterde F1-fan bent of gewoon op zoek bent naar een spannende ervaring, deze simulatoren bieden een interactieve en meeslepende belevenis die de wereld van de Formule 1 tot leven brengt.

Dus stap in, voel de opwinding en beleef de sensatie van Formule 1 op de Amsterdam Motor Show. Het is een unieke kans om de wereld van de autosport te verkennen en jezelf onder te dompelen in de snelheid, precisie en passie van deze iconische sport. Mis het niet!

Tickets IAMS 2025

Kids Ticket
€17,50
  • Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.
  • Kinderen van 0 t/m 5 jaar gratis entree.
Preview Night
€125,-
  • Alleen geldig op donderdagavond 17 april 2025.