Future Area

Welkom in de toekomst op de Amsterdam Motor Show, waar grenzen vervagen en innovatie tot leven komt. Hier in de Future Area staan de nieuwste baanbrekende technologieën en concepten centraal, die de komende jaren de mobiliteitssector zullen transformeren. Het is een viering van vooruitgang, waar bezoekers kunnen kennismaken met de meest geavanceerde voertuigen van merken zoals NIO, Lucid en andere pioniers op het gebied van elektrische mobiliteit.

Maar de toekomstige ervaring stopt niet bij alleen kijken. Stap naar buiten en neem de controle met proefritten in de auto’s van o.a. NIO en Lucid. Voel de kracht van elektrische aandrijving terwijl je soepel door de straten van Amsterdam glijdt. Het is een unieke gelegenheid om de prestaties, het comfort en de technologie van deze voertuigen zelf te ervaren, rechtstreeks vanuit de bestuurdersstoel. Meld je op  de stand van NIO en Lucid voor het maken van een afpraak voor een proefrit op het buitenterrein.

Of je nu een fervent voorstander bent van elektrische mobiliteit of gewoon nieuwsgierig bent naar de toekomst van autorijden, de proefritten bieden een hands-on ervaring die verder gaat dan alleen het bewonderen van de voertuigen op de showvloer.

Tickets IAMS 2025

Kids Ticket
€17,50
  • Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.
  • Kinderen van 0 t/m 5 jaar gratis entree.
Preview Night
€125,-
  • Alleen geldig op donderdagavond 17 april 2025.