Friends Paddock

Stap binnen in de schitterende wereld van de Friends Paddock, waar glamour en prestige samenkomen in een exclusieve showcase van auto’s die toebehoren aan Nederland’s bekendste sterren en invloedrijkste influencers.

Dit is je unieke kans om dichter bij de droomwereld van je favoriete beroemdheden te komen door hun adembenemende voertuigen van dichtbij te ervaren:

Joel Beukers
Op de stand van Gold Dry in Hal1 vind je de gouden Mercedes G63 AMG 6×6, Ferrari 812 en Audi R8 van Joel Beukers. Je vindt hier ook een deel van het Clean Nutrition team én Mees Dix!

Mo Bicep
Mo vind je op het Influencer Paddock met zijn Lamborghini Aventador SVJ.

Don de Jong
YouTuber Don de Jong komt met zijn Lamborghini Huracán Performante naar IAMS! Je vindt de auto in Hal 5 op de stand van Duke Design.

Dutch Performante
Chahid Charrak a.k.a. Dutch Performante vind je in Hal 7 op de stand van RUSH, waar hij mede-eigenaar van is. Hij neemt zijn gouden Lamborghini Performante mee.

McLaren Twins
De McLaren Twins zijn ook weer terug op IAMS: je vindt ze op hun eigen stand in Hal 1 én ze onthullen een nieuwe hypercar tijdens het event!

Mis deze kans niet om oog in oog te staan met de bolides van jouw favoriete auto-influencers en laat je inspireren door hun unieke stijl en passie voor auto’s!

Tickets IAMS 2025

Kids Ticket
€17,50
  • Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.
  • Kinderen van 0 t/m 5 jaar gratis entree.
Preview Night
€125,-
  • Alleen geldig op donderdagavond 17 april 2025.