Modified

Ontdek op de IAMS een opvallende verzameling van modified cars, elk met hun unieke stijl en persoonlijkheid. Deze voertuigen zijn getransformeerd met creatieve aanpassingen en technische hoogstandjes, waardoor ze ware blikvangers zijn. Van opvallende bodykits tot krachtige motortuning: deze auto’s laten zien hoe passie en innovatie samenkomen in de autowereld.

Modificaties gaan verder dan de originele specificaties van de fabrikant, ook bekend als “OEM”. Ze verbeteren het rijgedrag, de prestaties en het uiterlijk van een voertuig, waardoor het zich onderscheidt van de rest. Het resultaat is vaak een uiting van de creativiteit van de eigenaar.

RevWorks is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het selecteren van de beste, bekendste en mooiste Modified cars. In hal 3 van de Amsterdam Motor Show kun je genieten van een diversiteit aan auto’s, van muscle cars tot JDM en van sedans tot supercars. Je gaat o.a. een Suzuki Hayabusa Special, een BMW E46 330i Turbo Rocket Bunny, een Chevrolet Camaro 1969 Z28 LS3, een Porsche 356 Speedster Black Bastard en de Nissan Silvia S13 1JZ (bekend van Officaly Gassed) zien. In totaal staan er meer dan 70 Modified cars!

Laat je inspireren door de unieke creaties en bewonder de vakmanschap en toewijding die deze modified cars kenmerken.

Tickets IAMS 2025

Kids Ticket
€17,50
  • Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.
  • Kinderen van 0 t/m 5 jaar gratis entree.
Preview Night
€125,-
  • Alleen geldig op donderdagavond 17 april 2025.