Bevestiging

Bedankt voor je aankoop. Onderstaand tref je nog extra informatie omtrent het event. Wil je op de hoogte blijven vergeet ons dan niet te volgen op Facebook of Instagram. Voor vragen kan je contact met ons opnemen via de contact-pagina.

Gratis parkeren met een exclusieve auto, performance car of klassieker

Met uw klassieker, performance bolide of exclusieve auto een gratis parkeerplaats voor het Europacomplex van de RAI tijdens de International Amsterdam Motor Show! Wij bieden u, als u met een exclusieve auto of fraaie klassieker komt, een gratis parkeerplaats op het Europaplein aan. Als u van dit aanbod gebruik wil maken, dan kunt u zich aanmelden via info@amsterdammotorshow.com. Graag ontvangen wij bij aanmelding uw naam, adres, postcode en woonplaats. En natuurlijk een foto van uw bolide, het merk en type auto en welke dag u wilt komen. Wij zullen dan een selectie maken uit de aanmeldingen.

Parkeren

Kijk voor de parkeertarieven op de website van de RAI.

eTickets

De tickets hoeven niet geprint te worden, ze kunnen ook gescand worden vanaf je mobiele telefoon/tablet. Zorg dat de tickets dan gedownload zijn op je telefoon, maak er geen foto/screenshot van.

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.