Broertjes Coronel op IAMS met Dakar crew

Collectie van Coronel

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan begint de International Amsterdam Motor Show en we hebben weer een mooie aankondiging: de broertjes Tim en Tom Coronel komen naar IAMS met een prachtige collectie en brengen gelijk wat crewleden van de Dakar mee. Ben jij een echte Dakar fan? Dan mag je dit zeker niet missen. Stel je vragen over deze bijzondere rally en ervaar het gevoel dat zij hebben ervaren tijdens de Dakar-rally. Met een eigen stand op de show kan jij hun Dakar collectie elke dag komen bewonderen.

Tim en Tom Coronel hebben allebei meermaals meegedaan met de Dakar Rally. Om precies te zijn heeft Tim 11 keer meegedaan, waarvan hij 9 keer is gefinisht en Tom heeft 5 keer meegedaan, waarvan hij 4 keer is gefinisht. In de collectie hebben zij natuurlijk The Beast als één van de toppers eruit springen. Ook deze spectaculaire wagen zal op de IAMS staan. IAMS is dus bij uitstek een prachtige show waar jij je rally-hart kan ophalen.

De Dakar-collectie van Tim en Tom Coronel in het echt bewonderen en hun crewleden ontmoeten? Bestel dan nu je tickets voor de meest spectaculaire autoshow van het jaar!

Sfeerimpressie IAMS 2018
Sfeerimpressie IAMS 2018
Sfeerimpressie IAMS 2018

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.