De meest bijzondere Lambo collectie ooit

Nog nooit vertoond! Op de komende International Amsterdam Motor Show zal het grootste Lamborghini paddock worden georganiseerd met de meest bijzondere Lambo collectie ooit vertoond in Nederland en ver daarbuiten.

Lambo Collectie (© Christian Kalse)

De meest bijzondere Lambo collectie ooit vertoond in Nederland
Foto: © Christian Kalse

De meest iconische en bijzondere Lambo’s zullen verschijnen op het Lamborghini paddock. Wat te denken van iconen als de Diablo SV, LM002, Countach en de supercar waar het allemaal mee begon; de Miura! Maar ook modernere varianten als de Urus, Huracan Performante Coupé en Spyder, de Murciélago SV, Aventador SV en SVJ zijn aanwezig. Maar we hebben nog een paar zeer speciale uitvoeringen in petto die we nog even geheim houden.

Kom deze unieke collectie Lamborghini’s bekijken tijdens het Paasweekend (9 t/m 13 april) in de Rai Amsterdam!

VIP Preview Night

VIP Preview Night

VIP Preview Night De International Amsterdam Motor Show wordt op donderdag 9 april feestelijk geopend met een speciale VIP Preview Night waar vele prominenten en influencers uit de vaderlandse automotive wereld aanwezig zijn. Ook tal van BN’ers, coureurs en deejays...

Uniek line-up AMG’s naar IAMS 2020

Uniek line-up AMG’s naar IAMS 2020

Uniek line-up AMG’s naar IAMS 2020 Liefhebbers van snelle Mercedessen opgelet! Tijdens de International Amsterdam Motor Show volgend jaar in de Rai zal er een unieke line up van het Duitse topmerk verschijnen. Niet eerder stonden zo veel unieke Mercedessen en AMG’s...

Tickets

Bestel EARLY BIRD tickets met 20% korting. Kom van 9 t/m 13 april 2020 naar de International Amsterdam Motor Show in de RAI Amsterdam.

Updates

Volg IAMS op Social Media en ontvang updates, aanbiedingen en de laatste primeuers betreft de International Amsterdam Motor Show:

Instagram: @amsterdammotorshow
Facebook: /amsterdammotorshow

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.