Prestigieuze standhouders op IAMS

Standhouders IAMS

De International Amsterdam Motor Show staat naast bijzondere auto’s en spectaculaire shows ook vol van de meest prestigieuze standhouders. Ons aanbod exposanten staat bol van supercars, autosport en luxury. Alles komt samen in de RAI Amsterdam van 3 tot en met 7 april. Auto- en luxeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen en ervaren hier de wereld van de meest exclusieve autowereld. Het sportauto segment komt hier samen met onder andere een aantal fantastische sportwagenmerken, tuners en collectors.

Een greep uit het aanbod standhouders zijn onder meer Coronel, Gray Audio, Schaap & Citroen, Thijs Timmermans, Classicus en Streetcustoms met een Liberty Walk stand. Elke standhouder maakt er een unieke ervaring van. Zo neemt Coronel een greep uit de Dakar-collectie mee en neemt Gray Audio een Porsche Singer mee naar hun stand. Schaap & Citroen is de exclusieve timekeeper van het evenement en samen met hun tellen wij af naar de meest spectaculaire en exclusieve autoshow van het jaar.

Bekijk het volledige overzicht van standhouders!

Jij wil dit bijzondere evenement toch niet missen? Bestel nu je tickets en zorg dat je er bij bent tussen 3 en 7 april in de RAI Amsterdam!

Sfeerimpressie IAMS 2018
Libertywalk op IAMS RAI Amsterdam

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.