Amsterdam Motor Show: 10.04.2020 - 13.04.2020 (RAI Amsterdam)

De nieuwe AutoRAI: International Amsterdam Motor Show

De nieuwe AutoRAI!

Hét grootste event voor auto’s in Nederland.
In 2015 vond de laatste AutoRAI plaats. Dit spectaculaire auto evenement werd elke 2 jaar in de Amsterdamse RAI gehouden en was voor autoliefhebbers hét evenement om naar uit te kijken. Een groot gemis voor veel fans in binnen- en buitenland. De International Amsterdam Motor Show (IAMS) zal de harten van autofans weer sneller doen kloppen als vervanger van de AutoRAI in 2019.

Tijdens dit bijzondere evenement zullen gedurende vijf dagen de meest bijzondere auto’s te zien zijn. Verschillende bekende autoliefhebbers komen op deze autoshow in de RAI af en zullen een aantal van hun meest bijzondere exemplaren tentoonstellen. Denk hierbij aan bijzondere klassiekers, snelle supercars en hypercars. De echte autoliefhebber haalt zijn hart op tijdens de nieuwe AutoRAI in 2019.

Pagani Huayra IAMS Amsterdam

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

Pagani Huayra IAMS Amsterdam
Pagani Huayra IAMS Amsterdam

De vervanger van de AutoRAI: van 3 t/m 7 april 2019

IAMS als vervanger van de AutoRAI zal in 2019 plaatsvinden van 3 april tot en met 7 april. Op 3 april zal het evenement starten met een Preview Night van 19:00 tot 00:00. Tijdens de ruime openingstijden van de nieuwe AutoRAI geniet je 5 dagen lang van de meest bijzondere bolides.

Benieuwd wat je tijdens deze autoshow in de RAI mag verwachten? Bekijk onze exposanten en draai vast warm voor een topevenement dat de tijden van de AutoRAI weer doet herleven. In aanloop naar het evenement houden we je natuurlijk op de hoogte van de laatste updates naar deze autoshow toe. Van bijzondere en exclusieve auto’s die worden geshowd tot aan een Live Action Arena met demonstraties, IAMS 2019 heeft het allemaal.

Naar de nieuwe AutoRAI? Bestel nu je tickets voor IAMS 2019

Doet de IAMS jouw autohart weer sneller kloppen als vanouds? Wil je weer verbaast staan om de meest bijzondere auto’s? Dan is IAMS 2019 hét evenement van dit jaar om bij te zijn. Bestel je tickets nu voor de autoshow in de RAI van 2019. Bestel je nu online, dan profiteer je van een mooie online korting.

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.