De nieuwe AutoRAI: International Amsterdam Motor Show

De nieuwe AutoRAI!

Hét grootste event voor auto’s in Nederland.

In 2015 vond de laatste AutoRAI plaats. Dit spectaculaire auto evenement werd elke 2 jaar in de Amsterdamse RAI gehouden en was voor autoliefhebbers hét evenement om naar uit te kijken. Een groot gemis voor veel fans in binnen- en buitenland. De International Amsterdam Motor Show (IAMS) zal de harten van autofans weer sneller doen kloppen als vervanger van de AutoRAI.

Tijdens dit bijzondere evenement zullen de meest bijzondere auto’s te zien zijn. Verschillende bekende autoliefhebbers komen op deze autoshow in de RAI af en zullen een aantal van hun meest bijzondere exemplaren tentoonstellen. Denk hierbij aan bijzondere klassiekers, snelle supercars en hypercars. De echte autoliefhebber haalt zijn hart op tijdens de nieuwe AutoRAI.

De nieuw AutoRAI
De nieuw AutoRAI
De nieuw AutoRAI

De vervanger van de AutoRAI

IAMS als vervanger van de AutoRAI zal in 2020 plaatsvinden van 9 april tot en met 13 april. Op 9 april zal het evenement starten met een VIP Preview Night van 19:00 tot 00:00. Tijdens de ruime openingstijden van de nieuwe AutoRAI geniet je van de meest bijzondere bolides.

Benieuwd wat je tijdens deze autoshow in de RAI mag verwachten? Bekijk de After Movie 2019 en draai vast warm voor een topevenement dat de tijden van de AutoRAI weer doet herleven. In aanloop naar het evenement houden we je natuurlijk op de hoogte van de laatste updates naar deze autoshow toe. Van bijzondere en exclusieve auto’s die worden geshowd tot aan een Live Action Arena met demonstraties, IAMS 2020 heeft het allemaal.

Ferrari Monza SP1 en SP2 aanwezig op IAMS 2020

Ferrari Monza SP1 en SP2 aanwezig op IAMS 2020

Breaking: Ferrari Monza SP1 en SP2 aanwezig op IAMS 2020 Van de ruim 1,3 miljoen euro kostende Ferrari Monza SP worden maar 499 stuks gemaakt en slechts enkele exemplaren komen naar Nederland. We kunnen trots melden dat zowel de SP1 als de SP2 aanwezig zullen zijn op...

Meerdere Fast & Furious auto’s naar IAMS 2020!

Meerdere Fast & Furious auto’s naar IAMS 2020!

Meerdere Fast & Furious auto’s naar IAMS 2020! Kom volgend jaar met Pasen naar de grootste en meest uitgebreide autoshow van Nederland op 50.000 m2 in de Amsterdamse Rai! Zo zal de auto waar het allemaal mee begon aanwezig zijn: Brian’s Eclipse, maar ook Brian’s...

IAMS 2019 een groot succes

IAMS 2019 een groot succes

IAMS 2019 een groot succes De laatste editie vonden meer dan 65.000 bezoekers de weg naar de RAI Amsterdam. De editie viel goed in de smaak, onder andere door de toevoeging van de Car CatWalk. Daar was het een komen en gaan van uiterst bijzondere supercars en waren...

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.