Derde editie van ‘nieuwe AutoRAI’ in 2023

De ‘nieuwe AutoRAI’, de International Amsterdam Motor Show, vindt voor de derde keer plaats in de Amsterdamse RAI. Na een jarenlange afwezigheid van een nationale autoshow, keerde in 2018 de IAMS terug in de Amsterdamse RAI.

Amsterdam Motor Show 2023

De IAMS 2023 kenmerkt zich door een ruime en brede keuze aan auto’s: van de meest extreme supercars tot de meest bijzondere klassiekers en van populaire youngtimers tot de nieuwste modellen van importeurs. Ook is er een maar liefst 13.000 m3 grote actiehal waar er volop wordt geracet en gedrift. Nieuw in 2023 is een complete hal voor kinderen. Met onder andere een minicircuit, een kartbaan en veel aandacht voor gaming is er veel te doen voor de hele familie met Pasen.

Sjoerd van Stokkum, mede-organisator van de IAMS verwacht veel van de derde editie: “We gaan wederom alle registers open trekken om in Amsterdam een wervelende autoshow neer te zetten naar maatstaven van deze tijd met de focus op auto’s waar de liefhebber van droomt. Geen optocht van instapmodellen, maar heel veel bijzondere auto’s uit privécollecties en nieuwe modellen van importeurs.”

Ook zal in 2023 de Car Catwalk terugkeren. Op dit podium, waar de hele dag auto’s op en afrijden, zal een aantal topstukken van de show worden uitgelicht en voorzien van deskundig commentaar.

Donderdag 9 april is de preview avond. Op die dag zullen ’s middags de deuren open gaan voor de pers, vanaf 19.00 gaat de zaal open voor vips en speciaal genodigden. Vele BN’ers en bekenden uit de automotive-wereld zullen hier acte de présence geven. Er worden die avond meer dan 2500 mensen verwacht. De publieksdagen zijn van vrijdag 10 april tot en met maandag 13 april tweede Paasdag van 10.00 tot 19.00.

De eerste editie van IAMS was met bijna 60.000 bezoekers een groot succes te noemen. Dit jaar volgde een tweede editie met meer m2 en meer bezoekers (bijna 66.000). En nu komt er in 2023 een derde editie.

Afbeeldingen en logo’s

Voor hoge resolutie beelden en een promotie toolkit kan je contact opnemen met de organisatie via info@amsterdammotorshow.com o.v.v. persbericht. Wij sturen dan een complete set met informatie toe. Voor overige vragen kan je contact opnemen via 06 – 11 88 11 06.

50.000 m2

Het nummer 1 auto
evenement van Nederland.

300+

Supercars, Hypercars,
Electric en Classic cars

8.7/10

Waardering
bezoekers

5 dgn

1x Preview Night
4x Beursdagen

play