Donkervoort naar IAMS 2019

Line-up van Donkervoort

Nederlands trotst Donkervoort is ook aanwezig de International Amsterdam Motor Show met een prachtig assortiment van een aantal van hun topauto’s. Dit sportmerk werd ni 1978 opgericht door Joop Donkervoort. De prachtige auto’s worden altijd met de hand en op maat gemaakt. Alle auto’s van het merk zijn niet voorzien van elektronische hulpmiddelen, hebben een ultrastijf chassis en hebben een op maat gemaakte wielophanging. Op die manier zorgen de specialisten van Donkervoort voor de ultieme rijbeleving en een indrukwekkende prestatie.

Donkervoort neemt zoals gezegd een aantal prachtige bolides mee. De Nederlandse sportwagenfabrikant komt in ieder geval met de Donkervoort GTO – 40, Donkervoort GTO Premium en Donkervoort D8GT. Zoals alle auto’s van de fabrikant zijn ze met de hand gebouwd in Lelystad en voldoen precies aan het motto “No Compromise”. Deze prachtige wagens zullen de hele show te zien zijn bij de eigen exposantenstand van Donkervoort.

Een Donkervoort auto is er één voor de absolute liefhebber. Dit exclusieve merk mag je dan ook niet missen op IAMS. Bestel je tickets voor de International Amsterdam Motor Show vandaag nog! Benieuwd wat er nog meer komt? Hou onze nieuws in de gaten voor nog meer mooie aankondigingen.

Sfeerimpressie IAMS 2018

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.