Eerste 100 auto’s IAMS bekend

Eerste 100 auto’s

De eerste 100 auto’s die naar International Amsterdam Motor Show komen zijn bekend. De meeste van deze auto’s zijn absolute parels die je bijna nooit ziet op de openbare weg. Van Ferrari’s tot aan McLaren’s en van Lamborghini’s tot aan Nederlands trots Donkervoort. Naast al deze bijzondere auto’s zijn er diverse exposanten op IAMS 2019, onder meer Shmee150 en Joel Beukers zullen hier aanwezig zijn. Daarnaast is er een Live Action Hal en is er de Car Catwalk (meer info volgt!) waar deze prachtige wagens worden tentoongesteld. Een greep uit de bijzondere auto’s die bekend zijn:

Van 3 t/m 7 april zal dit jaar IAMS gehouden worden in de RAI Amsterdam. Deze tweede editie belooft nog specatulairder en uitgebreider te worden dan zijn voorganger. In zes hallen van de RAI Amsterdam staat alles wat je kan dromen op het gebied van tuning, performance, supercars en hypercars. Ook zijn er tal van zeer exclusieve klassiekers te bewonderen. In de maar liefst 13.000m2 grote Parkhal (hal 8) wordt een Live Action Arena gebouwd waar tijdens heel IAMS 2019 spectaculaire demonstraties gegeven worden uit diverse autosporten.

Wil jij absoluut niets missen van IAMS 2019? Koop dan nu je tickets met online korting! Houd daarnaast onze updates in de gaten voor exclusieve previews, sneak peaks en nieuwtjes over IAMS 2019. 

Sfeerimpressie IAMS 2018
Sfeerimpressie IAMS 2018
Sfeerimpressie IAMS 2018

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

Instagram: @amsterdammotorshow
Facebook: /amsterdammotorshow

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.