ZF Services Nederland

Als technologieleider beschouwt ZF zichzelf niet alleen als fabrikant, maar ook als betrouwbare partner die u gedurende de hele levenscyclus van uw voertuigen en toepassingen ondersteunt. Waar u ons ook voor nodig heeft, ZF Aftermarket helpt u met haar uitgebreide servicenetwerk en volledige assortiment aftersalesdiensten.

ZF Services Nederland B.V.

ZF is een wereldwijd toonaangevend technologieconcern op het gebied van aandrijf- en chassistechniek evenals actieve en passieve veiligheidstechniek. ZF behoort wereldwijd tot een van de grootste toeleveranciers van de automotive industrie en laat voertuigen zien, denken en handelen. Met haar omvangrijke portfolio verbetert ZF mobiliteit en diensten voor niet alleen personenauto's, maar ook voor bedrijfsvoertuigen en toepassingen in de industriële technologie. Bovendien streeft ZF met haar technologieën naar Vision Zero - een wereld van mobiliteit zonder ongevallen en emissies.

Met geïntegreerde oplossingen en het volledige product portfolio, staat de ZF Aftermarket organisatie garant voor de prestaties en efficiëntie van voertuigen gedurende hun levenscyclus. De combinatie van gevestigde productmerken, digitale innovaties, op maat gemaakte producten en diensten, en een wereldwijd servicenetwerk maakt ZF tot een gewilde partner en dé nummer twee in de wereldwijde aftermarket. ZF Services Nederland, gevestigd in Delfgauw, is de ZF Aftermarket organisatie voor de Nederlandse markt. Naast complete units leveren wij in Nederland ruil-, vervangingscomponenten, onderdelen en onderhoud- en reparatieservice voor vrijwel alle ZF-producten.

Nieuwsgierig geworden? Bestel dan hier eenvoudig je tickets voor IAMS 2020.

www.aftermarket.zf.com/go/nl/zf-aftermarket-in-nederland/
Bekijk alle standhouders