Amsterdam Motor Show: 10.04.2020 - 13.04.2020 (RAI Amsterdam)

Race Planet

Bleekemolens Race Planet

Bleekemolens Race Planet

In 1993 opende Michael Bleekemolen, coureur sinds mensenheugenis, in Mijdrecht de eerste indoor kartbaan van Europa. Enkele jaren daarvoor was Bleekemolen al begonnen met het organiseren van incentives op Circuit Zandvoort. En jaren later volgden er indoor kartbanen in Amsterdam en Delft. Ruim 25 jaar later is Bleekemolens Race Planet nog altijd de meest ervaren partner bij het organiseren van bedrijfsuitjes, feesten en incentives waarbij snelheid centraal staat.

Michael Bleekemolen laat dagelijks tijdens een spectaculaire show zien hoe het is om uit het juiste racehout gesneden te zijn. Samen met zijn zoons Sebastiaan en Jeroen en instructeurs van Bleekemolens Race Planet geven zij hun Porsche’s, McLarens en Mercedes-AMG’s de sporen. Driften in een knettergekke Ford Mustang? Check! Of wat dacht je van een echte race in Formule RP1’s? De instructeurs van Bleekemolens Race Planet staan klaar om iedereen te laten meegenieten van autosport in optima forma. Enne… durf jij in te stappen? Voor de durfals is het zelfs mogelijk om mee te rijden (aanmelden bij de stand van Bleekemolen in de foyer van Hal 8). Meerijden kost niets en is voor de eersten die zich aanmelden en half uur voor aanvang van het showblok. Minimale leeftijd 18 jaar.

Website: https://raceplanet.nl

Ook deelnemen?

Interesse om ook deel te nemen als exposant aan de IAMS? Download de folder met meer informatie en de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact op met ons op. Het is ook mogelijk direct aan te melden via het inschrijfformulier.

Direct contact

Bel 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.