FAQ

Bekijk hier onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Mail dan gelijk naar info@amsterdammotorshow.com en we helpen je graag.

[vc_empty_space]

Preview Night: Donderdag 28 maart – 19.00 – 00.00 uur

Vrijdag 29 maart – 12.00 – 20.00 uur

Zaterdag 30 maart – 10.00 – 18.00 uur

Zondag 31 maart – 10.00 – 18.00 uur

Maandag 1 april – 10.00 – 18.00 uur

De International Amsterdam Motor Show wordt gehouden in de RAI Amsterdam:

Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Ga naar de website van RAI Amsterdam voor een actuele routeplanner of raadpleeg een andere routeplanner (bijvoorbeeld Waze of Google Maps).

Kaarten kun je bestellen via de Ticketshop. Daar vind je ook een overzicht van de prijzen.

In principe is de show nooit uitverkocht, tenzij specifiek vermeld op de site. We raden je aan om tickets in de voorverkoop te kopen, de tickets zijn dan goedkoper dan aan de deur.

Kaarten kan je bestellen via de Ticket Shop. Kies het aantal kaarten dat je wilt bestellen en voor onderaan in het veld ‘Korting’ de kortingscode in. De korting wordt direct verrekend.

Alle codes hebben een verloopdatum. Indien de korting niet wordt verrekend kan deze verlopen zijn.

De IAMS gaat zelf op zoek naar auto’s uit collecties, maar natuurlijk kun je altijd je auto aanmelden via info@amsterdammotorshow.com.

RAI Amsterdam is prima toegankelijk voor mindervaliden en rolstoel gebruikers. De gangpaden van de RAI Amsterdam zijn allemaal vlak en ruim opgezet. In het gebouw zijn liften en invalidentoiletten aanwezig. Mensen die in het bezit zijn van een officiële gehandicaptenparkeerkaart (GPK) kunnen zich melden bij de loge van de P7-parkeergarage, deze is te bereiken door de route P RAI 7 te volgen, van daar uit verwijzen wij naar de beste parkeerplaats. Ook met gehandicaptenparkeerkaart (GPK) geldt het reguliere RAI parkeertarief.

Het is mogelijk om via RAI Amsterdam een rolstoel in bruikleen te krijgen. Reserveren vooraf is noodzakelijk, stuur een e-mail naar frontoffice@rai.nl met:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • Datum van ophalen
  • Event/beursnaam
  • Een geldig legitimatiebewijs is nodig bij ophalen

Voor meer vaak gestelde vragen rondom uw bezoek aan de RAI, kunt u HIER (https://www.rai.nl/nl/veelgestelde-vragen/) meer lezen.

Huisdieren zijn niet toegestaan in RAI Amsterdam. Assistentiehonden (hulphonden) zijn welkom, maar er gelden wel enkele afspraken. Neem hiervoor contact op met corcom@rai.nl.

Als je er voor kiest om met de auto naar het event te komen zijn de parkeerkosten bij de RAI Amsterdam € 5,50 per uur. Het reguliere parkeertarief is € 5,50 per uur met een maximum van € 33,00 per dag. Je kunt ook vooraf een dagkaart kopen voor slechts € 27,00.

Meer informatie op de website van de RAI Amsterdam.

De RAI heeft een ‘eigen’ station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand van ons complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein. Volg de borden RAI Amsterdam als u het station uitkomt.

Check voor je vertrek de actuele situatie op het spoor

Natuurlijk kan dat! Als jouw bedrijf of organisatie past binnen ons concept kun je meer informatie opvragen via info@amsterdammotorshow.com of +31 (0)6 11 88 11 06.

Voor alle vragen kan je contact opnemen met de organisatie via de volgende pagina: www.amsterdammotorshow.com/organisatie