De Ferrari 488 Challenge komt naar de IAMS

Ferrari 488 Challenge

Naar de International Amsterdam Motor Show 2019 komt een Ferrari 488 Challenge. Deze bijzondere sportwagen is een indrukwekkend staaltje vakmanschap van het Italiaanse merk. Dit model is een belangrijke in de geschiedenis van Ferrari. De Ferrari 488 Challenge markeerde namelijk het 25-jarige bestaan van de Challenge-klasse van Ferrari. Deze raceklasse, welke met name populair is in de VS en Aziatische landen. Wat deze auto daarin extra bijzonder maakt is dat het de eerste in deze klasse was die werd aangedreven door een turbo in plaas van atmosferische motor.

De Ferrari 488 Challenge heeft een 3.9 liter V8-biturbo welke 670 pk’s levert. Door het strakke design heeft de 488 Challenge meer downforce dan zijn voorgang en zijn er diverse technische snufjes aan de auto toegevoegd om er het maximale uit te halen. De Italiaanse autobouwers hebben zichzelf met deze sportwagen overtroffen. Op het thuiscircuit van Ferrari, Fiorano, wist de 488 Challenge een tijd neer te zetten die een seconde sneller was dan die van zijn voorganger, de 458 Italia.

Niks missen van deze prachtige sportwagen? Kom dan naar de International Amsterdam Motor Show van 3 tot en met 7 april in de RAI Amsterdam. Bestel je tickets nu!

Sfeerimpressie IAMS 2018

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.