Ook op IAMS 2019: Ferrari LaFerrari

De Ferrari LaFerrari

De Ferrari LaFerrari, oftewel de F150, staat ook op IAMS. Deze “echte Ferrari”, zoals de naam doet vermoeden is een ware lust voor het oog. De perfecte lijnen van deze exclusieve 12-cilinder maken het een indrukwekkend staaltje techniek van de Italiaanse sportwagenfabrikant. Extra bijzonder dat deze Ferrari de eerste hybride Ferrari was die is ontwikkeld. Met een totaal van 950pk, waarvan 161pk wordt geleverd door een KERS-systeem, is de Ferrari La Ferrari een waardig opvolger van de wereldwijd geroemde Ferrari Enzo. Extra speciaal is het dan ook dat deze prachtige sportbolide dit jaar op International Amsterdam Motor Show staat.

De Ferrari LaFerrari is de snelste Ferrari die is geproduceerd door het sportmerk. Op het eigen circuit klokte deze hyper car een tijd van 1:19.70, een record voor een productie-auto van het Italiaanse merk. Een ander record dat deze Ferrari op zijn naam heeft staan is die van “de meest waardevolle auto uit de 21ste eeuw die is verkocht op een veiling”. Op 3 december 2016 was een LaFerrari verkocht voor maar liefst $7 miljoen (omgerekend was dit toen ongeveer €6.558.606). Deze extreem exclusieve sportwagen is dan ook één van de vele parels op IAMS.

Wil jij deze hyper car in het echt komen bewonderen? Bestel dan nu je tickets en zorg dat je niets mist van de International Amsterdam Motor Show 2019!

Sfeerimpressie IAMS 2018

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

Instagram: @amsterdammotorshow
Facebook: /amsterdammotorshow

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.