Ferrari Portofino van Novitec op stand IAMS

Ferrari Portofino van Novitec

De specialisten van Novitec zullen naar de International Amsterdam Motor Show komen met een wereldpremière, de Ferrari Portofino. En dat natuurlijk zoals we gewend zijn van de tuner. De van zichzelf al prachtige Ferrari Portofino is door de Duitse tuner goed onder handen genomen en is nog net iets strakker geworden en heeft nu nog net iets meer pk’s. Op IAMS kan jij deze zeer bijzondere getunede variant komen bewonderen bij de eigen stand van Novitec.

Deze auto is zowel qua uiterlijk als qua innerlijk onder handen genomen. Aan de buitenkant is het nodige koolstofvezel gebruikt en is de bodykit van dit materiaal gemaakt. Hierdoor is de aurodynamica erop vooruit gegaan en is het gewicht van de auto iets naar beneden gegaan. Doordat de Ferrari Portofino ook iets lager ligt, is het rijgedrag er positief op vooruit gegaan. Natuurlijk kan je ook aan de binnenkant de nodige aanpassingen verwachten, waardoor de maximale topsnelheid op 325 km/u ligt. Een prestatie die je voor het eerst kan komen bewonderen op de meest spectaculaire autoshow van het jaar.

Kom jij de getunede Ferrari Portofino van Novitec voor het eerst bewonderen op de International Amsterdam Motor Show van 3 tot en met 7 april in de RAI Amsterdam? Bestel dan nu je tickets en zorgt dat je dit spectaculaire evenement niet mist!

 

Sfeerimpressie IAMS 2018
Sfeerimpressie IAMS 2018

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.