Highlights IAMS 2024

Rimac Nevera

0 – 100 in 1,9 sec.. Wat een beest! En wij hebben de enige van Nederland op IAMS staan!

Koop je tickets
gamen tegen kwebbelkop

Racen tegen Kwebbelkop

Durf jij een potje tegen @kwebbelkop te racen? Vrijdag 29 maart is je kans!! 🏎️🎮
Kom naar de International Amsterdam Motor Show in de RAI en wie weet zit jij straks op 1 van de 7 plekken in de eSports Arena en mag je de strijd aan gaan tegen hem!

✨Hoe neem je deel: ✨
– Volg @amsterdammotorshow op Instagram en like deze post
– Kom op vrijdag 29 maart naar de ESport Arena op IAMS
– Kwebbelkop roept 7 Insta namen op het podium om tegen hem te racen!
Zien we je daar? 👀

Koop je tickets

Lamborghini SVJ van Mo Bicepp

De Lamborghini Aventador SVJ van Mo Bicepp komt naar de IAMS!
De SVJ wordt vlak voor de start van IAMS nog gewrapt, zodat zijn nieuwste wrap op de show te zien is!

In welke kleur zouden jullie de SVJ laten wrappen?

Koop je tickets

Gouden auto’s van Joel Beukers

Dit jaar zijn er natuurlijk ook weer de gouden scoopmobielen van Joel Beukers te zien. Op de stand van Golddry is het niet alleen mogelijk om toffe Golddry prijzen te winnen, maar ook de Gouden R8, de Gouden Ferrari 812 en de Gouden 6×6 te zien! Bezoek de stand in hal 1 en flaneer lekker!

Koop je tickets

Don de Jong & auto’s

Ook Don de Jong is dit jaar weer aanwezig. Hij neemt in ieder geval zijn Lamborghini mee die hij speciaal voor de show een hele unieke wrap gaat geven!

Verder kun je bij de stand gratis simracen, drankjes doen aan de bar en je wellicht laten verrassen door live wrapping demonstraties. 🎨🛠

Koop je tickets

Aston Martin Valkyrie

Primeur! De Aston Martin Valkyrie is aanwezig op de IAMS.
De Valkyrie is een unieke Hypercar die is ontwikkeld samen met Red Bull Racing en heeft een V12 motor met 1155 pk.

Koop je tickets

Bijzondere Toyota 2000 GT

 

Een van de meest bijzondere auto’s van de IAMS is toch wel deze Toyota 2000. Het is de eerste Japanse supercar, voorzien van een 150 pk en sterke zescilinder en een top van ruim 200 kilometer per uur. In total zijn er 351 2000 GT’s gebouwd, wat hem momenteel tot één van die meest begeerlijke supercars van de jaren zestig maakt. De auto die het Louwman Museum meeneemt is helemaal uniek, want dit is een van de allereerste 2000 GT’s ooit gebouwd.

Koop je tickets

Eerste Lamborghini ooit – 350GT

 

Dit is de eerste Lamborghini ooit die werd gemaakt. Het verhaal wil dat Ferrucio Lamborghini, een Italiaanse tractor fabrikant, ontevreden was over zijn Ferrari en zich daarover beklaagde bij Enzo Ferrari. Die beet hem toe dat zich beter kon houden met het bouwen van tractoren. De boze Ferrucio Lamborghini begon daarop zijn eigen autofabriek en niet veel later zag de 350 GT het levenslicht. Een nieuwe bouwer van supercars was geboren. De 350 GT heeft een 3.5 twaalfcilinder en er zijn er uiteindelijk 120 van gebouwd. Eentje daarvan ga je zien op de IAMS.

Koop je tickets

Ferrari 500 Superfast van Prins Bernhard

Een van de allermooiste Ferrari’s ooit gebouwd en dan ook nog eens een one off in de meest bijzondere kleur: Verde Pino. Deze groene Ferrari 500 Superfast die op de IAMS staat is in het bezit is geweest van Koninklijke Hoogheid Prins Bernhard. De Prins was een goede klant en bekende van Enzo Ferrari en kreeg het voor elkaar zelfs om een 4.0 motor in de auto te laten monteren en de auto compleet naar zijn eigen wensen te laten samen stellen.

Koop je tickets

Primeur: 1/50 Handgemaakte BMW 3.0 CSL

Als eerste krijg je de 3.0 CSL te zien, een moderne hommage aan de historische BMW 3.0 CSL die het Europese Toerwagenkampioenschap won. Deze auto heeft slechts 50 handgemaakte exemplaren waarvan er één in Nederland is.

Koop je tickets

Jeff Koons BMW 850i Gran Coupé

De andere unieke BMW die je krijgt te zien is de BMW M850i Gran Coupé in samenwerking met de beroemde kunstenaar Jeff Koons. Van deze creaties zijn er slechts 99 exemplaren gebouwd.

Benieuwd waar je deze BMW’s kunt bewonderen? Op de BMW stand in hal 7!

Koop je tickets

Ferrari Purosanque

De eerste vierdeurs Ferrari is een grote hit. De SUV uit Maranello met V12 en 725 pk is de komende drie jaar uitverkocht. De kans om er in Nederland een te zien is klein, aangezien er pas enkele exemplaren zijn uitgeleverd. Tijdens de IAMS ga je er meteen meerdere zien in diverse kleuren op de stand van Hoefnagels in hal 7. Tevens gaat de Purosanque de Car Catwalk op tijdens Drivers Dream Live.

Koop je tickets

Brabus Rocket 900 R

VDM Cars pakt ook dit jaar weer groots uit op de IAMS en neemt weer een aantal bijzondere auto’s mee, waaronder de dikste Porsche 911 Turbo S ooit gebouwd. Van deze Brabus Rocket 900 R met maar liefst 900 pk worden slechts 25 exemplaren gebouwd door de Duitse tuner Brabus en een van die exemplaren staat bij VDM Cars in hal 1.

Koop je tickets

Hummer 2024

Ook Dusa is weer aanwezig op de IAMS en ditmaal met en heuse primeur; de nieuwe Hummer! Ooit maakt deze SUV faam in het Amerikaanse leger en later werd de Hummer een hit onder rappers en influencers. Na het faillissement van General Motors ging ook Hummer kopje onder. Maar nu zijn ze terug met een elektrische versie en die primeur ga je beleven op de stand van Dusa in hal 1.

Koop je tickets

RB18 Formule 1 van Max Verstappen

Speciaal voor alle race fans hebben we ervoor gezorgd dat de RB18, de wagen waar Max Verstappen in 2022 mee racete, te zien is op de IAMS.

Koop je tickets

Rolls-Royce Spectre

Het is de meest populaire Rolls-Royce ooit want ze is de komende twee jaar uitverkocht. De eerste elektrische “Flying Lady” is populair en in Nederland met meer dan 50 bestellingen. En dat voor een auto die vier ton kost. Inmiddels zijn de eerste exemplaren uitgeleverd in Nederland, maar de kans om er een te zien is nog steeds piepklein. En daarom staat ie op de IAMS waar je hem in voor glorie kunt aanschouwen en tevens zal hij ook te zien zijn tijdens Drivers Dream Live.

Koop je tickets

Koenigsegg Jesko Plus

Wat een mooie primeur. De Koenigsegg Jesko Plus komt naar de International Amsterdam Motorshow 2024!

Deze monsterlijke bak heeft niet alleen een geweldige groene kleur, maar is met 500 km per uur en 1600 pk ook de snelste productieauto ter wereld.

Koop je tickets

Tickets IAMS 2025

Kids Ticket
€17,50
  • Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.
  • Kinderen van 0 t/m 5 jaar gratis entree.
Preview Night
€125,-
  • Alleen geldig op donderdagavond 17 april 2025.

Bestel nu je tickets