Amsterdam Motor Show: 10.04.2020 - 13.04.2020 (RAI Amsterdam)

IAMS: Het auto evenement van 2019

Het auto evenement van 2019

International Amsterdam Motor Show (IAMS) komt er aan!

IAMS: het auto evenement van 2019! Tijdens dit spectaculaire evenement komen de meest bijzondere bolides naar de RAI in Amsterdam. Met 50.000m2 is de versie van dit jaar nog groter dan de eerste versie in 2018. IAMS 2019 wordt een auto show die zijn gelijke in Nederland niet kent. Dit bijzondere auto evenement zal 5 dagen duren en trapt af op 3 april met een speciale en exclusieve Preview Night.

Bekijk de openingstijden nu om jouw datum te prikken. Het accent van dit jaar zal liggen op auto’s die het hart sneller doen kloppen. Auto’s die je zelden op de weg zal zien zullen aanwezig zijn. IAMS zal het auto evenement van 2019 worden.

Pagani Huayra IAMS Amsterdam

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

Pagani Huayra IAMS Amsterdam
Pagani Huayra IAMS Amsterdam

De meest bijzondere auto’s tijdens dit auto evenement

Van 3 april tot en met 7 april zullen tijdens dit auto evenement bijna 200 auto’s te bewonderen zijn. Denk hierbij aan karakteristieke klassiekers, spectaculaire supercars en prestigieuze performance auto’s. Veelal uit zeer bijzondere privécollecties. IAMS is echter veel meer dan een autobeurs.

Naast het bewonderen van prachtiger auto’s, zijn er tal van standhouders op dit auto evenement. Ook zal er een Live Action Arena zijn met uiteenlopende demonstraties. Neem een kijkje bij onze exposanten en ontdek wat je allemaal te wachten staat tijdens deze auto show in Amsterdam.

Aanwezig zijn bij dit spectaculaire auto evenement? Bestel je tickets nu!

Gaat jouw hart ook sneller kloppen bij het zien van een Ferrari, McLaren of Lamborghini? Dan is IAMS het auto evenement waar je dit jaar bij moet zijn. Bestel je tickets eenvoudig online en profiteer van een mooie, online korting. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in aanloop naar de meeste spectaculaire auto show van Nederland? Volg onze updates en je weet precies wat je kan verwachten!

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.