Preview & VIP Opening: 29.03.2018 - Motor Show: 30.03.2018 - 02.04.2018 (RAI Amsterdam)

IAMS-Rally: donderdag 29 maart 2018

IAMS-Rally

Natúúrlijk kan een evenement als de IAMS eigenlijk niet zonder een (netwerk-)rally. Dus komt die er ook, en wel op donderdagmiddag 29 maart.

Samen met de mannen van Classic Rally Adventures gaan we dit IAMS-programmaonderdeel organiseren. Er wordt een heel mooie rally uitgezet in het buitengebied van Amsterdam. Deelnemen kan met alle soorten en maten auto’s, zolang jij het maar een bijzonder exemplaar vindt. Klassiekers, cabrio’s, exoten, modern, versierd…het maakt ons niet uit want doel van de rally is plezier maken, een mooie route rijden, een klassement krijgen (met winnaars en net-niet winnaars) en zakelijk netwerken.

Bovendien…als deelnemer aan de IAMS-Rally heb je meteen toegang tot de Preview Night op donderdagavond. Hoe mooi is dat…dat wil je toch niet missen?

De routemakers/organisatoren zijn jaarlijks betrokken bij het organiseren en uitzetten van drie (klassieker)rally’s die meetellen voor het NK, en nog circa 25 andere grote(re) en kleine(re) rally’s. Die mannen weten dus van wanten. Kwaliteit gegarandeerd.
Equipes krijgen tijdens de rally 3 routesystemen: pijlen kortste route, grensbenadering en ingetekende lijn. Er zijn twee klassen: sportklasse (dat is wat moeilijker) en tourklasse (dat is dus wat gemakkelijker gehouden). Tijd speelt een bescheiden rol.

Dit is het programma:

  • 12.00 – 12.30 uur: Aanmelden Wedstrijdleiding
  • 12.00 – 13.00 uur: Lunch
  • 13.00 – circa 17.00 uur: Route rijden
  • Tot circa 18.30 uur: Borreltijd
  • 18.30 – 19.30 uur: Sfeervolle buitenbarbecue
  • Vanaf 19.30 uur: Preview Night IAMS in de RAI
  • 21.00 uur: prijsuitreiking en huldiging winnaars

Deelnemen kost € 300,- per equipe van 2 personen. Inbegrepen: de rally, toegang tot de Preview Night, lunch en barbecue, routeboek en uitlegboek, rallyschilden, deurnummers, herinneringsstickers, een goody-bag, leuke mensen ontmoeten…wat wil je nog méér? Dit wordt een topmiddag en -avond. Je mag het eigenlijk niet missen.

Aanmelden gaat via de IAMS-ticketportal. Er wordt automatisch een factuur gegenereerd.

Parkeren: zowel voor als na de rally parkeer je op het terrein vóór de Europahal. Ook dát maakt deel uit van de compleetheid en kwaliteit van de IAMS-Rally…zoals je wel mag verwachten.

Adverteren of sponsoren? Dat kan. Wil je er nog méér uithalen of meer opvallen? De organisatie komt dan graag met je in contact. Uitingen in het routeboek, of op de nummerschilden, of de deurnummers….alles is bespreekbaar. Laat het ons weten, we stellen samen iets moois samen.

Nadat je hebt ingeschreven ontvang je in de komende tijd de relevante informatie: denk dan aan het reglement, een deelnemerslijst, je starttijd. Bij gebleken interesse kan je nog inschrijven voor het bijwonen van een kaartleescursus, om zo je kansen op de mooie bekers nog verder te vergroten. De organisatoren laten je dat weten: dag en tijd, en kosten.

Ga snel naar de IAMS-website: https://www.amsterdammotorshow.com/tickets en ‘bestel’ je rallydeelname. Dan ben je verzekerd van een startplek… en die zijn er maar 50, dus enige haast is geboden.

IAMS-Rally 2018

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

Inlichtingen

Classic Rally Adventures: 06 51 158 107 (Ronald)

Le Mans Ford GT40 uit 1968 naar de IAMS

David Hart (eigenaar DHG Racing) wist deze auto begin dit jaar te bemachtigen en toe te voegen aan zijn prachtige collectie raceauto’s. Hij gaat samen met zijn zoon Olivier met de GT40 op Le Mans verschijnen om deel te nemen aan de bekende 24H Classic race.

Lees meer