Plaatsnemen in Formule wagen

Formule auto op IAMS

Altijd al gedroomd over hoe het zou zijn om plaats te nemen achter het stuur van een Formule wagen? Op de International Amsterdam Motor Show kan het! Onze vrienden van de Nürburgring staan dit jaar als exposant op IAMS en zullen een echte Formule wagen meenemen, waar jij als bezoeker in mag zitten. Dit wereldberoemde racecircuit zal als exposant een mooi stempel drukken op het evenement. Deze unieke beleving mag jij als echte autoliefhebber natuurlijk niet missen.

Als Formule 1 circuit is de Nürburgring natuurlijk wereldberoemd. Hoewel de GP van Duitsland tegenwoordig op het circuit van Hockenheim verreden wordt, staat de Nürburgring nog bij vele autofanaten in het geheugen geschrift. “De Groene Hel”, zoals de bijnaam van het circuit luidt, heeft een grote reputatie. Ook nu nog wordt er met grote regelmaat geracet op het circuit en kan je ook met je eigen auto over het circuit tekeer gaan. Nagenoeg elke dag van het jaar is de baan geopend voor publiek met uitzondering van onderhouds- en racedagen.

Dit legendarische circuit is dan ook één van de topexposanten op IAMS dit jaar. Voor iedere Formule 1- en racefan brengen zij de ultieme belevenis naar de show. Plaatsnemen in een Formule auto kan op de International Amsterdam Motor Show van 3 tot en met 7 april 2019 in de RAI Amsterdam.

Zeker zijn dat je niets mist van dit spectaculaire evenement? Bestel dan nu je tickets met online korting en zorg dat je niets mist van de International Amsterdam Motor Show!

Sfeerimpressie IAMS 2018

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.