Amsterdam Motor Show: 10.04.2020 - 13.04.2020 (RAI Amsterdam)

EERSTE INTERNATIONAL AMSTERDAM MOTOR SHOW DRUK BEZOCHT

58.245 BEZOEKERS NAAR DE RAI AMSTERDAM

De IAMS die werd aangekondigd als een compleet nieuwe autoshow in de RAI Amsterdam blijkt een schot in de roos. Afgelopen paasweekend vonden bijna 60.000 bezoekers de weg naar de RAI en daarmee werd duidelijk dat er een nieuwe traditie is geboren. 

De komende jaren wordt de IAMS een blijvertje. In tegenstelling tot de Autorai die tweejaarlijks werd georganiseerd zal deze IAMS jaarlijks terugkomen in de kalender van de RAI Amsterdam.
De initiatiefnemers Sjoerd van Stokkum (Cars and Business) en Ronald van den Broek (402 Automotive) zagen een behoefte aan een nieuwe autoshow in de hoofdstad, waarbij het draait om droomauto’s voor de echte autoliefhebber.

De bezoekers konden genieten van vele tientallen bijzondere auto’s uit privécollecties, aangevuld met droomauto’s van standhouders en natuurlijk ook auto accessoires.

Privécollecties

Sjoerd van Stokkum, mede-oprichter van Cars and Business is verheugd, dat diverse vooraanstaande autoverzamelaars hebben meegewerkt aan het voor het publiek tentoonstellen van auto’s van soms wel 20 miljoen euro per stuk! Nooit in de geschiedenis van autoshows kwamen voor meer dan 250 miljoen waarde aan auto’s naar een evenement.

Inmiddels is door diverse verzamelaars toegezegd om in een 2019 editie mee te werken aan het overbrengen van weer nieuwe topstukken.

Nieuwe traditie is geboren

Ronald van den Broek, directeur van 402 Automotive vult aan: “Bijna 60.000 bezoekers voor een nieuwe autoshow is een unicum in de Nederlandse evenementenbranche. Natuurlijk hoopten we op tienduizenden bezoekers voor deze eerste IAMS, maar dit overtreft onze verwachtingen. Nu al staat de datum vast voor de tweede editie van deze show: woensdag 3 april tot en met zondag 7 april 2019. Ook dan zal de IAMS starten met een Preview Night, die dit jaar door meer dan 2.500 mensen uit de automotive branche werd bezocht.”

Sfeerimpressie Preview Night IAMS 2018

Preview bizarre showcar line-up 2019

Bekijk HIER een preview van de bizarre showcar line-up voor de tweede editie van de International Amsterdam Motor Show, van 3 t/m 7 april in de RAI Amsterdam. Zorg dat je erbij bent!

International Amsterdam Motor Show 2019 1
International Amsterdam Motor Show 2019 2
International Amsterdam Motor Show 2019 3
International Amsterdam Motor Show 2019 4
International Amsterdam Motor Show 2019 5

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.