Jaguar-XJ220 naar de RAI Amsterdam!

Jaguar-XJ220 aanwezig!

Slechts 281 exemplaren van gemaakt

Dit is met recht een unieke auto met een speciaal verhaal. In eerste instantie had Jaguar een 6,2-liter V12-motor op het oog, maar die kon uiteindelijk niet gebruik worden door emissieregels. Daarom koos Jaguar voor een 3,5-liter V6 met een vermogen van 549 pk. Bijzonder is dat deze Jaguar een topsnelheid heeft van maar liefst 347 km/u. Dat is sneller dan de meeste hedendaagse supercars! De XJ220 is te vinden op de paddock ‘Superstars from the 90’s’ samen met onder andere de zeer gelimiteerde Mercedes-Benz CLK GTR en vele anderen. Grijp je kans om deze combinatie van pracht bolides bij elkaar te zien!

 

Tickets met korting:

Mis het niet. De International Amsterdam Motor Show, van 3 t/m 7 april in de RAI Amsterdam! Bestel je tickets nu online en profiteer van een online voorverkoop korting!

Jaguar XJ220 naar IAMS 2019

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

Instagram: @amsterdammotorshow
Facebook: /amsterdammotorshow

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.