Joël Beukers geeft een nieuwe Scoopmobiel weg!

Deze Scoopmobiel wordt verloot

Joël Beuker en zijn Groei-Maten gaan op de International Amsterdam Motor Show 2019 een nieuwe, rasechte, extravagante Scoopmobiel weggeven aan een gelukkige Groei-Maat! Natuurlijk was jij er al van op de hoogte dat Joël Beukers naar IAMS 2019 komt en dat hij een Scoopmobiel gaat verloten, maar nu is deze Gouden Scoopmobiel bekend gemaakt! Een pareltje waar jij in kan gaan flaneren. Benieuwd naar alle ins-and-outs? Check dan hier dan de aankondiging door Joël himself.

Deze nieuwe Scoopmobiel is een hele dikke Mercedes-Benz die zijn leven begon als ambulance. Daarna volgde een leven als mobiele DJ-bolide voor één van Nederlands bekendste radio-DJ’s, Giel Beelen. In het programma ‘De Grote Beurt VIP’ werd deze bolide omgebouwd van ambulance naar mobiele DJ booth. Na een periode van stilte is deze Benz terug. En hoe. Joël heeft deze bak laten ombouwen door de toppers van JD Customs. Met de nieuwe, gouden lak is deze mobiel klaar voor jou en je Groei-Maten om eens lekker in te flaneren.

Wil jij gaan flaneren in deze Scoopmobiel? Kom dan naar de International Amsterdam Motor Show 2019. Scoor je tickets nu en zorg dat jij kans maakt op deze absolute flaneermobiel!

Sfeerimpressie IAMS 2018
Sfeerimpressie IAMS 2018
Sfeerimpressie IAMS 2018

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.