Kinderen t/m 5 jaar Gratis

Op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin met Pasen? Kinderen t/m 5 jaar hebben gratis toegang tot de IAMS. Voor de allerkleinsten is er komende editie meer aandacht dan ooit. Beleef een onvergetelijke dag op de grote Kids Area!

Duik in de wereld van creativiteit met onze begeleide knutselactiviteiten, waar de fantasie van je kind de vrije loop kan gaan met alles op het bied van auto’s. Maar dat is nog niet alles! Laat je betoveren door onze magische ballonnenclown en zie de vrolijkheid op de gezichtjes verschijnen terwijl ze omgetoverd worden door onze schminkkunstenaars. Voor de kleine snelheidsduivels bieden we de coolste elektrische schaalmodellen aan bij onze Kids Rides, en voor de avonturiers hebben we Pony Rides op een echt racecircuit! Mis deze kans niet om kostbare herinneringen te creëren op het Kinderplein, waar plezier en avontuur hand in hand

 

Win actie:

Dit is nog niet alles. Droomt jouw kind van een eigen elektrische schaalmodelauto? Grijp dan nu je kans! We geven elke dag op de beurs een fantastische auto van Kids Rides weg. Een onvergetelijk cadeau dat de harten van de kleintjes sneller doet kloppen!

Vorig bericht
Gratis Simracen & Gamen op de IAMS
Volgend bericht
Allereerste Rimac Nevera van Nederland op de IAMS

Tickets IAMS 2025

Kids Ticket
€17,50
  • Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.
  • Kinderen van 0 t/m 5 jaar gratis entree.
Preview Night
€125,-
  • Alleen geldig op donderdagavond 17 april 2025.