De Lamborghini Aventador SVJ aangekondigd op IAMS 2019

Lamborghini Aventador SVJ

770 pk zorgen ervoor dat de Lamborghini Aventador SVJ in 2,8 seconden van 0 naar 100 km/h gaat. Deze exclusieve supercar is ontwikkeld voor maximale prestaties op het circuit, maar zal ook te bewonderen zijn op de International Amsterdam Motor Show 2019. Van deze Lamborghini zijn maar 900 stuks gemaakt. De meest exclusieve Lamborghini Aventador ooit gemaakt.

De Lamborghini Aventador SVJ heeft een 6,5 liter grote V12 motor die deze Lambo een topsnelheid van meer dan 350 km/h meegeeft. Een sportwagen waar je u tegen zegt. Op de 20,6 kilometer lange Nürburgring-Nordschleife wist deze auto zelfs een record neer te zetten. In 6:44.97 werd deze afstand overbrugt. Tijdens het design is er rekening gehouden met de perfecte vormgeving en opbouw om de auto zo snel mogelijk te maken. Elke pk van deze auto verplaatst dan ook nog geen 2 kilo.

Wil je ook deze supercar in het bewonderen? Kom dan naar IAMS 2019. Bestel je tickets vandaag nog en je bent verzekerd van het zien van de Lamborghini Aventador SVJ!

Sfeerimpressie IAMS 2018

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

Instagram: @amsterdammotorshow
Facebook: /amsterdammotorshow

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.