Announced: Mercedes G63 AMG

Mercedes G63 AMG

De Mercedes G63 AMG is een terreinwagen die is gecombineerd met de eigenschappen van een sportwagen. Mercedes heeft met deze bolide gigantische verwachtingen overtroffen. De Mercedes G63 AMG barst van de sportieve details, maar blijft subtiel in zijn uitvoering. De combinatie van terreinprestaties, luxe en extreem hoge prestaties, maken deze 4×4 een terreinwagen waar menigeen van droomt. De International Amsterdam Motor Show heeft deze hele dikke wagen dan ook weten te strikken en is te bewonderen van 3 tot en met 7 april 2019 in de RAI Amsterdam.

Deze hele dikke terreinwagen kost een luttele €250.000, maar dan heb je ook wel een absoluut paradepaardje. De Mercedes G63 AMG heeft 585pk en een negentrapsautomaat. De V8 die erin zit zorgt natuurlijk voor het nodige geluid dat je verwacht bij deze bak. Met een kleine trap op t gas rij je iedereen op de weg met gemak voorbij. Maar ook off-road is de Mercedes G63 AMG een absolute topper. Met een doorwaaddiepte van 60 tot 70 centimer kan je een groot aantal terreinen meester zijn. Deze 4×4 is een grote favoriet onder terreinwagens.

De Mercedes G63 AMG in het echt bewonderen? Bestel je tickets nu en kom naar de International Amsterdam Motor Show van 3 tot en met 7 april 2019 in de RAI Amsterdam.

Sfeerimpressie IAMS 2018

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.