Nog 1 week om jouw tickets te bestellen!

1 week tot IAMS

Nog één week tot de start van de International Amsterdam Motor Show 2019. Elke dag kan je genieten van de meest bijzondere auto’s in onze line-up. Natuurlijk heeft deze show nog veel meer te bieden in de 50.000m2 die het evenement beslaat. Neem bijvoorbeeld de 13.000m2 aan actie in de live action hal. Bleekemolen Race Planet komt hier diverse shows geven met driftsessies tot races. Daarnaast kan je ook genieten van mooie stands waar spectaculaire auto’s en luxe samenkomen. Check onze exposanten voor een mooie impressie.

De meest spectaculaire autoshow van het jaar trapt het gas in op 3 april met een exclusieve Preview Night. Van donderdag tot en met zondag geniet je vervolgens elke dag van de meest bijzondere en mooiste auto’s die de wereld te bieden heeft. Op donderdag en vrijdag ben je welkom van 12:00 tot 20:00 en in het weekend van 10:00 tot 17:00. Check de openingstijden nu en scoor je tickets op jouw meest ideale dag!

Sfeerimpressie IAMS 2018

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.