Onze aanpak met betrekking tot het coronavirus

Wij krijgen veel vragen. Gaat IAMS wel of niet door? Wordt het verzet? Blijven mijn kaarten geldig? Via dit bericht houden wij iedereen op hoogte.

Laatste update

  • 19-03-2020 – IAMS wordt verplaatst naar 1 april 2021 – Lees meer
  • 16-03-2010 – Als blijkt dat het evenement niet door zou kunnen gaan op 9 t/m 13 april dan wordt het evenement uitgesteld en blijven de tickets geldig.

Bekijk hier de meeste gestelde vragen en antwoorden.

Advies

Net als bij andere (infectie)ziekten volgen wij de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de GGD. Indien het advies wijzigt voor evenementen, dan worden standhouders en bezoekers op de hoogte gesteld, onder andere via de website en social media kanalen van de Amsterdam Motor Show.

Maatregelen

Naast de maatregelen die wij als organisatie treffen vragen we ook de standhouders en bezoekers extra toe te zien op de hygiëne. Maatregelen waar iedereen op moet letten om het risico van verspreiding van besmettelijke ziekten zo klein mogelijk te maken:

  • Was je handen regelmatig met zeep (minimaal 20 seconden)
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes

Wij vragen standhouders en bezoekers bij ziekteverschijnselen die te maken zouden kunnen hebben met het coronavirus (zoals koorts en benauwdheid), het evenement niet te bezoeken voordat er een controle is geweest bij de huisarts.

RIVM

Wij volgen de berichtgeving over het virus op de voet. Indien nodig zullen wij u nader informeren. Wilt u meer weten over het coronavirus? Ga dan naar de website www.rivm.nl.

Bron: © Rijksinstituut voor Volksgezondheiden Milieu | RIVM

Uitgelichte updates
Autoshow
Internationale Autoshow

Bekijk alle auto’s