Preview standhouders IAMS 2019

Divers aanbod standhouders

Naast de showcars uit de IAMS Collectie zijn er natuurlijk ook diverse standhouders van 3 t/m 7 april tijdens de International Amsterdam Motor Show in de RAI Amsterdam!

Van Oliehandel.nl tot Hoefnagels. Van Meguair’s tot de Historische Auto Ren Club (HARC). Van Liberty Walk tot IVA Driebergen en van Z Performance tot Schaap & Citroen. Tientallen standhouders bieden een mooi en gevarieerd aanbod aan de nieuwste modellen, de mooiste customized auto’s, horloges, art, banden, verzekeringen en nog veel meer. Samen met de 200 IAMS Collectie auto’s dus meer dan 250 bijzondere performance, classics, supercars & hypercars in de RAI.

Ook uw bedrijf kan aanwezig zijn op de IAMS 2019. Wilt u meer weten? Ga naar DEELNEMEN

 

Tickets met korting:

Mis het niet. De International Amsterdam Motor Show, van 3 t/m 7 april in de RAI Amsterdam! Bestel je tickets nu online en profiteer van een online voorverkoop korting!

preview standhouders 2019 stands IAMS RAI Amsterdam

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

Instagram: @amsterdammotorshow
Facebook: /amsterdammotorshow

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.