Preview & VIP Opening: 29.03.2018 - Motor Show: 30.03.2018 - 02.04.2018 (RAI Amsterdam)
Selecteer een pagina

Proefabonnement TopGear bij IAMS-tickets

TopGear abonnement

Voor een meerprijs van slechts €7,50 krijg je bij een ticket voor de IAMS een proefabonnement op TopGear Magazine. Dat zijn 3 edities van het automagazine met de beste rijtests en de coolste achtergrondverhalen. Zo ben je elke maand verzekerd van een grote dosis leesvoer over de supercars die jij wilt zien. Normaal ben je dit bedrag al bijna kwijt aan één magazine.

Pak nu je kans en bestel snel je tickets voor de IAMS i.c.m. het proefabonnement van TopGear: dan bewonder je niet alleen de beste auto’s, maar lees je ook 3 maanden lang het leukste automagazine van Nederland! Het proefabonnement van TopGear loopt aan het einde automatisch af.

29 maart t/m 2 april is het zover en vindt de International Amsterdam Motor Show plaats in de RAI Amsterdam! Op 30.000m2 vind je een unieke mix aan droomauto’s, van zeldzame klassiekers tot supercars tot performance auto’s tot hypercars.

Proefabonnement TopGear bij IAMS-tickets

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

International Amsterdam Motor Show 2019

Eerste International Amsterdam Motor Show druk bezocht, 58.245 bezoekers naar de RAI Amsterdam! Nu al staat de datum vast voor de 2e editie van deze show: het paasweekend van 18 tot en met 22 april 2019”.

Lees meer