Het programma
van IAMS 2023

Supercars, Hypercars, Sports cars, Classics… you name it! Het is allemaal aanwezig op de IAMS. Het programma voor 2024 is binnenkort beschikbaar.

Bekijk foto's
Avondprogramma
IAMS Preview Night

De Amsterdam Motor Show wordt op donderdag 28 maart op feestelijke wijze geopend met een speciale IAMS Preview Night. Op deze première avond vol entertainment en champagne zijn prominenten uit de Nederlandse autowereld aanwezig, naast tal van BN-ers, coureurs, deejay’s en opvallende influencers. Ook jij kan hier bij zijn!

Koop een ticket
Iedere dag
Modified

Modified is één van de nieuwe spektakelstukken op de IAMS dit jaar. De naam zegt het al, Modified staat volledig in het teken van aangepaste voertuigen.

Deze nieuwe toevoeging zal plaatsvinden in HAL 8 die onder handen wordt genomen door RevWorks. In deze hal komen autoliefhebbers in een oase terecht met daarin de dikste custom cars & bikes die je maar kunt bedenken. Van een klassieke Porsche 911 voorzien van airride en BBS RS wielen, Toyota Supra’s, Nissan GTR’s tot echte Amerikaanse Hotrods en Muscle Cars. Natuurlijk mogen de custom Harley Davidson en Hayabusa’s niet ontbreken. Er zal van alles te zien en te beleven zijn.

Modified staat garant voor ruim 12.000 m2 aan de dikste show- en performance auto’s waarbij kwaliteit vooraan staan.

Bekijk de Modified pagina
Iedere dag
F1 Simulator

Altijd al willen ervaren hoe het is om over de bekendste circuits van de wereld te racen? Stap tijdens de Amsterdam Motor Show in de F1 simulator en beleef het! Op het evenement is de enige F1 simulator van groot formaat aanwezig, waar je met meerdere vrienden tegelijk kunt ervaren hoe het is om te rijden, in een AMG-Mercedes Formule 1 auto, over de meest bekende circuits van de wereld.

Koop een ticket
Iedere dag
Standhouders en shops

Verspreid over zeven hallen zijn meer dan 100 standhouders te vinden met de mooiste producten en diensten op het gebied van lifestyle, horloges, tuning, audio en uiteraard auto’s.

Bekijk de standhouders
Iedere dag
Car Catwalk

Vorig jaar werd de Car Catwalk voor het eerst gepresenteerd en we kunnen spreken van een groot succes. Het publiek kwam in grote getalen kijken naar de meest bijzondere auto’s die af en aan reden op het podium; van een oude Rolls-Royce die nog van de Koninklijke familie is geweest tot aan een Bugatti Chiron.

Bekijk auto's
Iedere dag
Drivers Dream Live

Drivers Dream live zal 3x per dag een liveshow met de meest bijzondere, extreme & dure autos’ die er zijn, verzorgen in Hal 5.

Koop een ticket
Iedere dag
Kids Corner Circuit

Voor de jongste autoliefhebbers is een Kids Corner ingericht waar zij zich kunnen vermaken. Niet alleen zullen zij zich vergapen aan het aanbod auto’s, in de ruime Kids Corner kunnen zij zelfs laten zien wat ze kunnen in het mini circuit, de verschillende gamepods, raceauto’s en autobanen.

Koop een ticket

Afbeeldingen kunnen auteursrechtelijk beschermd zijn. Klik hier voor de Disclaimer.

50.000 m2

Het nummer 1 auto
evenement van Nederland.

300+

Supercars, Hypercars,
Electric en Classic cars

8.7/10

Waardering
bezoekers

5 dgn

1x Preview Night
4x Beursdagen

play