Het programma van Amsterdam Motor Show

Supercars, Hypercars, Sports cars, Classics… you name it! Het is allemaal aanwezig op de IAMS. Er is weer een compleet programma voor iedere auto liefhebber, jong én oud!

Tickets
Avondprogramma
IAMS Preview Night

De Amsterdam Motor Show wordt op donderdag 6 april op feestelijke wijze geopend met een speciale IAMS Preview Night. Op deze première avond vol entertainment en champagne zijn prominenten uit de Nederlandse autowereld aanwezig, naast tal van BN-ers, coureurs, deejay’s en opvallende influencers. Ook jij kan hier bij zijn!

Koop een ticket
Iedere dag
F1 Simulator

Altijd al willen ervaren hoe het is om over de bekendste circuits van de wereld te racen? Stap tijdens de Amsterdam Motor Show in de F1 simulator en beleef het! Op het evenement is de enige F1 simulator van groot formaat aanwezig, waar je met meerdere vrienden tegelijk kunt ervaren hoe het is om te rijden, in een AMG-Mercedes Formule 1 auto, over de meest bekende circuits van de wereld.

Koop een ticket
Iedere dag
Standhouders en shops

Verspreid over zeven hallen zijn meer dan 100 standhouders te vinden met de mooiste producten en diensten op het gebied van lifestyle, horloges, tuning, audio en uiteraard auto’s.

Bekijk de standhouders
Iedere dag
Car Catwalk

Vorig jaar werd de Car Catwalk voor het eerst gepresenteerd en we kunnen spreken van een groot succes. Het publiek kwam in grote getalen kijken naar de meest bijzondere auto’s die af en aan reden op het podium; van een oude Rolls-Royce die nog van de Koninklijke familie is geweest tot aan een Bugatti Chiron.

Bekijk auto's
Iedere dag
Action Arena

Op meer dan 10.000 m2 in de Rai is het een en al reuring met driftende BMW’s en Mustangs, racende Ferrari’s en Lamborghini’s en nog veel meer auto’s in volle actie.

Koop een ticket
Iedere dag
Fun & Games

Als je helemaal gek bent van autogames dan kan jij je skills laten zien tijdens de Amsterdam Motor Show. We organiseren SIM races op Formule 1 circuits en er is een groot aanbod aan verschillende autogames.

Koop een ticket
Iedere dag
Kids Corner Circuit

Voor de jongste autoliefhebbers is een Kids Corner ingericht waar zij zich kunnen vermaken. Niet alleen zullen zij zich vergapen aan het aanbod auto’s, in de ruime Kids Corner kunnen zij zelfs laten zien wat ze kunnen in het mini circuit, de verschillende gamepods, raceauto’s en autobanen.

Koop een ticket

75.000 m2

De grootste autoshow
van Nederland

300+

Supercars, Hypercars,
Electric en Classic cars

8.7

Waardering bezoekers
IAMS 2019

5 dgn

1x Preview Night
4x Beursdagen

play