Royalistiq, Don de Jong en Joel Beukers op IAMS

De auto’s van niemand minder dan autoliefhebbers Royalistiq, Don de Jong en Joel Beukers zijn te bewonderen tijdens Amsterdam Motor Show in de Rai Amsterdam.

Autoliefhebbers

De auto’s van niemand minder dan autoliefhebbers Royalistiq (766k abonnees op YouTube), Don de Jong (737k abonnees op YouTube), en Joel Beukers (306k volgers op Instagram) zijn te bewonderen tijdens Amsterdam Motor Show in de Rai Amsterdam. De auto’s van de populaire content creators zijn veelvuldig op hun social media kanalen te zien, en zijn tijdens het Paasweekend voor iedere bezoeker van de show eindelijk in het echt te aanschouwen. Daarnaast krijgt een select aantal fans van de populaire Royalistiq en Don de Jong de mogelijkheid om met hun helden op een podium te gamen, en ze persoonlijk te ontmoeten.

Ga voor goud

Joel Beukers is een bekende naam in de autowereld mede dankzij zijn goud gewrapte auto’s. Hij zette in een korte tijd een succesvol fitness-imperium op met het zijn credo “Ga voor goud”. Dit motto heeft hij door vertaald naar zijn exclusieve bolides. Tijdens de Amsterdam Motor Show is niet alleen Joel aanwezig, ook zijn nieuwe Lamborghini Urus en gouden Ferrari 812 Superfast zijn te zien tijdens de show.

Wie, waar, wanneer

Wil je meer weten? Houd de site en onze socials in de gaten!

Uitgelichte updates
Autoshow
Internationale Autoshow

Bekijk alle auto’s