Preview & VIP Opening: 29.03.2018 - Motor Show: 30.03.2018 - 02.04.2018 (RAI Amsterdam)
Selecteer een pagina

Schaap en Citroen op de IAMS

Automotives en Haute Horlogerie…

…een match made in heaven. Al jaren zijn luxe auto’s en horloges complementair aan elkaar. Wanneer je aan Breitling denkt, ligt de speciaal ontwikkelde Breitling for Bentley collectie natuurlijk direct op de loer. Denk je aan Roger Dubuis, is de link met Lamborghini snel gelegd.

Roger Dubuis kondigde onlangs de bijzondere samenwerking aan met Lamborghini met de nieuwe Duatour-beweging, gebaseerd op de beroemde V12 Aventador S-motor. Verder is de link tussen Rolex en de Formule 1 natuurlijk evident. Wonderkind Max Verstappen is een van de grote ambassadeurs van TAG Heuer, terwijl wereldkampioen Lewis Hamilton en Mercedes-Benz nadrukkelijk verbonden zijn aan IWC.

Alle bovenstaande Automotives en Haute Horlogerie merken combinaties kan je tegenkomen op de IAMS in de RAI. Schaap en Citroen Juweliers zal hier op diverse manieren de brug maken tussen de wereld van Automotives en Haute Horlogerie. Schaap en Citroen heeft landelijke dekking met 8 juweliershuizen door heel Nederland, aangevuld met een Rolex/Patek Philippe Boutique en IWC Boutique in Amsterdam.

Van 29 maart tot en met 2 april heeft Schaap en Citroen Juweliers een tijdelijke en exclusieve vestiging op de IAMS in de RAI. U bent van harte welkom!

Excalibur Aventador S - Schaap en Citroen
Cars & Watches by Schaap & Citroen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.