Shmee150 aanwezig op IAMS 2019

SHMEE150 KOMT NAAR AMSTERDAM

Shmee150 reist de wereld af op zoek naar de meest bijzondere en exclusieve auto’s en dit jaar komt hij naar IAMS 2019 met een maarliefst zes van zijn auto’s! Met meer dan 7,0 miljoen volgers heeft Shmee150 fans van over de gehele wereld. Van hyper- en supercarverzamelaars tot gepassioneerde autoliefhebbers. Op IAMS zal hij een eigen stand hebben waar hij zes van zijn priveauto’s zal showen.

De auto’s die Shmee meeneemt naar IAMS zijn de McLaren Senna, Aston Martin Vantage GT8, McLaren 675LT Spider, Ford GT, Ferrari GTC4Lusso en Ford Focus RS Race Red Edition.

Shmee150 is het persoonlijke merk van ’s werelds bekendste automotive influencer. Tim deelt in zijn YouTube video’s en op sociale media de passie en wereld achter de eigendom van snelle en exclusieve automobielen. Hij reist de gehele wereld over en deelt met ons zijn ervaringen met de nieuwste sportswagens, en geeft ons een kijkje binnen unieke collecties en tijdens autoshows. Zijn trouwe fans wachten elke dag in spanning af welke nieuwe content Tim met hen zal delen.

Zijn fans zijn z’n grootste inspiratie en jij kan hem dan ook ontmoeten op IAMS 2019. Tijdens donderdag, vrijdag en zaterdag zal hij aanwezig zijn en is er de kans zijn auto’s te bewonderen. Shmee150 in het echt ontmoeten? Bestel dan nu je tickets voor IAMS 2019!

Sfeerimpressie IAMS 2018
Sfeerimpressie IAMS 2018

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

Instagram: @amsterdammotorshow
Facebook: /amsterdammotorshow

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.