Simulator op de International Amsterdam Motor Show

Simulator op IAMS

Naar de International Amsterdam Motor Show komt een race simulator waarin jij je skills kan testen. Tijdens het weekend van 3 tot en met 7 april kan jij op de meest spectaculaire autoshow van het jaar plaatsnemen achter het stuur. Natuurlijk race je niet voor niets, de winnaar maakt kans op een hele toffe prijs. Zet jij tijdens het weekend de snelste tijd neer, dan mag jij meeracen in de BMW M6 GT3 op Circuit Zandvoort. Een prijs waarbij je de echte kick van het racen op een circuit mag gaan ervaren. Het enige wat je daarvoor moet doen, is de snelste tijd neerzetten op IAMS 2019.

In de racesimulator kan jij plaatsnemen achter het stuur en race je tegen de andere bezoekers van IAMS. Aan het einde van het weekend is de winnaar bekend. Heb jij de snelste tijd? Dan neem jij plaats op Circuit Zandvoort. Wil jij kans maken op deze unieke prijs? Kom dan naar de International Amsterdam Motor Show van 3 tot en met 7 april in de RAI Amsterdam. Neem plaats in de race simulator en wie weet zit jij straks in een BMW M6 GT3 op Circuit Zandvoort. Bestel je tickets nu!

Sfeerimpressie IAMS 2018
Sfeerimpressie IAMS 2018

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.