Preview & VIP Opening: 29.03.2018 - Motor Show: 30.03.2018 - 02.04.2018 (RAI Amsterdam)
Selecteer een pagina

Bleekemolens Race Planet

Spectaculaire shows van Bleekemolens Race Planet

Spectaculaire shows van Bleekemolens Race Planet tijdens de International Amsterdam Motor Show!

Michael Bleekemolen laat dagelijks tijdens een spectaculaire show zien hoe het is om uit het juiste racehout gesneden te zijn. Samen met zijn zoons Sebastiaan en Jeroen en instructeurs van Bleekemolens Race Planet geven zij hun Porsche’s, McLarens en Mercedes-AMG’s de sporen. Driften in een knettergekke Ford Mustang? Check! Of wat dacht je van een echte race in Formule RP1’s? De instructeurs van Bleekemolens Race Planet staan klaar om iedereen te laten meegenieten van autosport in optima forma. Enne… durf jij in te stappen? Voor de durfals is het zelfs mogelijk om mee te rijden (aanmelden bij de stand van Bleekemolen in Hal 3 naast de tribune). Meerijden kost niets en is voor de eersten die zich aanmelden en half uur voor aanvang van het showblok. Minimale leeftijd 18 jaar.

De shows van Bleekemolen Race Planet vinden dagelijks plaats om 11.00, 12.00, 13.30 en 15.30 uur. Elke beursdag rond 14:30 uur zal er bovendien een Live Demoshow worden gegeven met een historic Formule 1 Auto uit eind jaren’90, toen de F1 bolides nog echt brulden! Dus oordopjes gewenst, want de Tyrrell T017 met Cosworth V8 F1 motor zal de motor laten brullen! UPDATE: op maandag 2 april zal de F1 auto niet rijdend te zien zijn vanwege technische problemen. Wel zal hij zijn motor laten brullen en komt er als bonus een Rally Audi Coupé GT quattro een demo geven!

Bleekemolen
Bleekemolens Race Planet

International Amsterdam Motor Show 2019

Eerste International Amsterdam Motor Show druk bezocht, 58.245 bezoekers naar de RAI Amsterdam! Nu al staat de datum vast voor de 2e editie van deze show: het paasweekend van 18 tot en met 22 april 2019”.

Lees meer