Preview & VIP Opening: 29.03.2018 - Motor Show: 30.03.2018 - 02.04.2018 (RAI Amsterdam)
Selecteer een pagina

Uniek: spectaculaire Skyline R34 in fraaie Nissan GTR line-up

Nissan R34 GTR

Tijdens International Amsterdam Motor Show begroeten we een zeer bijzondere Nissan GTR uitvoering.

De spectaculaire Nissan Skyline R34 GTR V-spec Omori R-tune concept car is nummer 1 van de in totaal drie exemplaren ooit gebouwd.

Geschiedenis
Toen in 2001 in de Nismo Omori fabriek in Japan deze R34 GTR volledig is opgebouwd was dit dé basis voor de toekomst van Nismo. Na een jaar is hij samen met de enige twee andere concept R-tunes en een Nismo Z-tune concept car naar Duitsland verscheept om te testen. Tijdens de 24h van de Nürburging in 2003 heeft Nismo de wagens getest op het volledige circuit en op basis daarvan de definitieve auto’s gebouwd die later de fabriek uitrolden.
Een Nederlander die daar tijdens de tests aanwezig was heeft kans gezien de #001 aan te kopen en daarop de #001 R-tune als allereerste R34GTR op het Europese vasteland op kenteken te laten zetten. De andere twee, een zwarte en een witte R-tune concept cars hebben een andere weg bewandeld. De zwarte is verloren gegaan bij een ongeluk in Japan en de witte staat achter slot en grendel in een museum in Australië. Gelukkig is na een bewogen leven #001 onlangs door de huidige eigenaar en groot liefhebber compleet gerestaureerd en in volle glorie als eerste op IAMS weer te bewonderen!

Mis dit niet! 5 hallen, 30.000 vierkante meter en de mooiste droomauto’s die de harten sneller doen kloppen!
Bestel nu je tickets en profiteer van de voorverkoop korting!

Zeldzame Skyline R34 in fraaie Nissan GTR line-up
Zeldzame Skyline R34 in fraaie Nissan GTR line-up
BMW toppers naar de RAI Amsterdam!

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

International Amsterdam Motor Show 2019

Eerste International Amsterdam Motor Show druk bezocht, 58.245 bezoekers naar de RAI Amsterdam! Nu al staat de datum vast voor de 2e editie van deze show: het paasweekend van 18 tot en met 22 april 2019”.

Lees meer