SSC Ultimate Aero op IAMS

SSC Ultimate Aero

De snelste Amerikaanse auto ter wereld komt dit jaar naar de International Amsterdam Motor Show, de SSC Ultimate Aero. Deze supercar is ooit ontworpen door Shelby Super Cars (SSC) om de Bugatti Veyron te verslaan die een topsnelheid van ongeveer 407km/u had. De topsnelheid van deze auto ligt dan ook op een zeer indrukwekkende 415km/u. Inmiddels is de SSC Ultimate Aero weer ingehaald door een nieuwere versie van de Veyron. Tot de nieuwste versie van de Veyron werd uitgebracht, was de Ultimate Aero de snelste auto die de openbare weg op mocht. Een indrukwekkend staaltje vakmanschap van Shelby Super Cars.

Het relatief kleine Shelby Super Cars is een autobouwer uit de Verenigde Staten welke vooral bekend staat om het ontwerpen en produceren van indrukwekkende sportauto’s met een Amerikaans karakter. Opgericht door Jerod Shelby in 1998 met als doel prachtige supercars te bouwen. De SSC Ultimate Aero is het paradepaardje van deze supercar company. De auto kost 654.500 dollar. Een leuk weetje over deze supersnelle auto is dat deze alleen rijdt op benzine met octaangetal 104.

Naast deze absolute droomauto, komen er nog veel meer bijzondere auto’s naar IAMS 2019. Bekijk dan ook zeker onze line-up. De SSC Ultimate Aero in het echt bewonderen? Bestel dan vandaag nog je tickets!

Sfeerimpressie IAMS 2018

Volg ons op Social Media en ontvang alle updates omtrent de International Amsterdam Motor Show:

Instagram: @amsterdammotorshow
Facebook: /amsterdammotorshow

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.