Droppss

DROOM NAJAGEN EN PASSIE VOLGEN

Mijn naam is Tim de Reus, een zgn: Sneakerhead.

Van jongs af aan ben ik al met schoenen bezig, door de jaren heen is dit uitgegroeid tot een verzameling.

Ik had een droom toen ik nog jong was, die was om voor mezelf te beginnen als ondernemer maar ik had nog geen idee in welke hoe ik dit zou moeten zoeken.

Het moraal van dit verhaal is dat het eigenlijk al duidelijk was zonder dat ik het zelf wist. Een winkel in exclusieve sneakers zodat ik mijn passie, kennis en ervaring met andere mensen zou kunnen delen, want ik weet hoe moeilijk het is om de sneakers te vinden die je zo graag zou willen hebben,  zo is Droppss exclusive sneakers ontstaan.

Ik wilde een winkel waar de schoenen fysiek aanwezig zijn zodat de mensen de schoenen kunnen zien, aanraken, ruiken en passen dat ze een kunnen worden met de schoen, en dat men direct het “geluksmoment” kan hebben om de schoenen te kopen in de juiste maat en direct mee te kunnen kunnen nemen,  ipv via internet bestellen, dat de schoenen dan aankomen maar dat de maat toch niet goed blijkt te zijn.

Droppss heeft mooie exclusieve sneakers staan van Nike en Yeezy.  Bewust heeft Dropps ervoor gekozen geen andere merken te verkopen om het exclusief te houden.

De resell wereld staat op zijn kop, de prijzen die men voor een paar schoenen vraagt zijn niet meer normaal, Droppss hanteert normale betaalbare prijzen voor de sneakers zodat deze voor iedereen toegankelijk zijn, en dat men dan trots kan zijn als ze eindelijk de ene paar, of een andere mooi paar heeft weten te scoren en dit ook echt uitstraalt als ze de winkel uitlopen.

Droppss is in Juni 2022 geopend en heeft al veel tevreden en blije klanten mogen ontvangen en mogen helpen aan een paar exclusieve sneakers,  de klanten zijn zowel van binnen de regio als van buiten de regio.

Wij willen iedereen de mogelijkheid geven om een paar mooie sneakers te kopen, ook aan de mensen die door omstandigheden niet naar de winkel kunnen komen om diverse redenen. Daarom hebben wij een website tevens webshop om toch diegene de mogelijk te geven een mooi exclusief paar te kunnen kopen.

Meer standhouders:

Tickets IAMS 2025

Kids Ticket
€17,50
  • Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.
  • Kinderen van 0 t/m 5 jaar gratis entree.
Preview Night
€125,-
  • Alleen geldig op donderdagavond 17 april 2025.