Hifimotive

Sinds onze oprichting hebben we een opmerkelijke groei doorgemaakt en zijn we uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de markt. Als exclusief distributeur voor de Benelux van een aantal toonaangevende merken in de branche bieden we een breed assortiment aan producten en oplossingen. Ons succes gaat echter verder dan alleen producten. Wij bieden technische ondersteuning aan onze dealers en verzorgen technische trainingen om ervoor te zorgen dat onze klanten, en hun klanten, altijd de beste service ontvangen.

Ambitie

Bij HifiMotive streven we naar langdurige samenwerking en klanttevredenheid. We zijn niet alleen gericht op de tevredenheid van onze zakelijke klanten, maar hechten ook veel waarde aan de ervaring van de eindgebruikers. Daarom werken we samen met de beste inbouwspecialisten in de Benelux en voeren we een selectief beleid voor de verkoop van onze exclusieve merken.

Boxmore

Met trots presenteren we ons eigen merk, Boxmore. Gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de branche, biedt Boxmore producten die aansluiten op de specifieke wensen van onze markt. Daardoor zijn we in staat snel in te spelen op de unieke behoeften van onze klanten en ontwikkelen onder Boxmore complete, voertuig specifieke audio-upgrades voor diverse automerken.

Bij HifiMotive combineren we passie voor geluid met technische expertise, resulterend in een ervaring die verder gaat dan producten alleen. Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan één van onze dealers en laat u meenemen in de wereld van premium car audio met HifiMotive.

Meer standhouders:

Tickets IAMS 2025

Kids Ticket
€17,50
  • Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.
  • Kinderen van 0 t/m 5 jaar gratis entree.
Preview Night
€125,-
  • Alleen geldig op donderdagavond 17 april 2025.