Letstel Advies Randstad Personenschade

Randstad Personenschade: Expert in Letselschadebegeleiding

Met meer dan 20 jaar ervaring is Randstad Personenschade hét letselschade adviesbureau van Nederland, gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning aan slachtoffers van verkeersongevallen, arbeidsongevallen en andere ongelukken. Onze missie is om u door deze moeilijke periode te loodsen met deskundig advies en persoonlijke begeleiding.

Onze expertise strekt zich uit van het beoordelen van de aansprakelijkheid tot het vaststellen van de schadevergoeding. We begrijpen dat elk letsel uniek is en daarom bieden we maatwerk in onze dienstverlening. Ons team van ervaren juristen en specialisten staat klaar om u te ondersteunen bij het claimen van uw recht op schadevergoeding.

Bij Randstad Personenschade staat uw welzijn voorop. Wij nemen de juridische zorgen uit handen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw herstel. Voor meer informatie over onze diensten, bezoek onze website: www.letseladvies.nl.

Adresgegevens:
Randstad Personenschade
Zuidermolenweg 23b
1069 CE, Nederland

Tel: +31(0)20 410 94 94
WhatsApp: 06-5795 5412

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen zorgen we ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

 

Meer standhouders:

Tickets IAMS 2025

Kids Ticket
€17,50
  • Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.
  • Kinderen van 0 t/m 5 jaar gratis entree.
Preview Night
€125,-
  • Alleen geldig op donderdagavond 17 april 2025.