Volvo Lotte

Volvo Lotte is een bedrijf dat ontstaan is uit de liefde voor klassieke Volvo’s. Ons doel is om deze prachtige wagens op de weg te houden en zoveel mogelijk mensen te laten delen in de passie “klassieke Volvo”.

Volvo Lotte: De naam van het bedrijf komt van de Volvo PV544, ook wel bekend als een “Katterug”, uit 1962: Deze Volvo is gewonnen op de Volvo Klassieker Beurs van 2014 met een lot! Zo onstond de naam Lotte. Na het winnen van deze prachtige klassieker was het ook het lot om de stap te wagen om de passie te kunnen delen met andere klassieker liefhebbers. Zodoende is in 2015 Volvo Lotte in Ophemert gevestigd en verzorgen wij het onderhoud en de restauratie van klassiek Volvo rijdende liefhebbers in de Benelux.

Onze vestiging in Ophemert (bij tiel) beschikt over een showroom waar wij altijd een 30 tal klassieke Volvo’s in ons aanbod hebben. Tevens hebben wij een volledig uitgeruste werkplaats, met 4 bruggen, die is voorzien van alle wenselijke apparatuur voor alle denkbare werkzaamheden.  Voor de restauratie beschikken wij over een las en restauratie ruimte met spuitcabine. Verder beschikt ons bedrijf over een revisieruimte en een cleanroom voor het opbouwen van de restauratie objecten.

Meer standhouders:

Tickets IAMS 2025

Kids Ticket
€17,50
  • Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.
  • Kinderen van 0 t/m 5 jaar gratis entree.
Preview Night
€125,-
  • Alleen geldig op donderdagavond 17 april 2025.