XMARK

Al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van GSM/GPS oplossingen.

Lees meer

XMARK
XMARK

Dynamisch en innovatief

XMARK is een dynamisch en innovatief bedrijf met een jarenlange ervaring op het gebied van persoonlijke veiligheid, waarbij klanttevredenheid, discretie en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. XMARK biedt professionele totaaloplossingen op het gebied van mobiele veiligheid voor personen en objecten in combinatie met de laatste GPS techniek voor plaatsbepaling. Bent u een alleenwerker? Heeft u kans om in aanraking met agressie te komen? Of heeft u kans op onwel worden? Onze klanten hebben ieder een persoonlijke reden waarom ze kiezen voor extra veiligheid.

Voor wie is XMARK geschikt?

XMARK levert aan veel bedrijven waar mensen alleen werk moeten verrichten. Hetzij in een fabricage omgeving, kantooromgeving of buiten op straat. XMARK beveiligt landelijk slachtoffers van huiselijk geweld en stalking. Tevens levert XMARK aan nagenoeg alle politieregio’s en andere instanties die vallen onder het Ministerie van Veiligheid en Justitie. XMARK levert aan ouderen, hulpbehoevende en kinderen.

Partners

Om deze veiligheid te waarborgen werkt XMARK nauw samen met officiële Particuliere Alarm Centrales, telecomproviders en met deskundige partners op het gebied van meldkamersoftware, training, risk management en opvolging.

Afbeeldingen kunnen auteursrechtelijk beschermd zijn. Klik hier voor de Disclaimer.