Amsterdam Motor Show: 03.04.2019 - 07.04.2019 (RAI Amsterdam)

Tickets

Wees slim en bestel je tickets minimaal één dag van te voren online en profiteer van 10% voorverkoop korting.
Tickets zijn uiteraard ook verkrijgbaar aan de kassa bij de RAI Amsterdam.

Tickets

Wees slim en bestel je tickets minimaal één dag van te voren online en profiteer van 10% voorverkoop korting.
Tickets zijn uiteraard ook verkrijgbaar aan de kassa bij de RAI Amsterdam.

TicketsOnlineKassa
Volwassene (vanaf 13 jaar) ***€ 22,50€ 25,00
Kind 6 t/m 12 jaar
€ 12,50€ 15,-
Kind t/m 5 jaarGratisGratis
Passe partout - entreeticket * 4 dagen *€ 35,-n.v.t.
Ticket Preview Night ** (incl. hapje & drankje)€ 99,-n.v.t.

* Alleen in de voorverkoop. Toegang 1 persoon tot het evenement, op alle evenementsdagen van 4 april t/m 7 april. Een toegangsticket is geldig op één van de toegangsdagen, met uitzondering van de passe partout. Dit e-ticket is niet geldig op de Preview Night op woensdag 3 april.

** Alleen in de voorverkoop. Toegang 1 persoon tot de Preview Night op 3 april, van 19.00 uur tot 24.00 uur. Dit e-ticket is niet geldig als dagticket op één van de evenementsdagen (4 april t/m 7 april).

*** Dagtickets kosten online op de dag zelf en aan de kassa €25,-. Bestelt u uw tickets minimaal één dag van te voren dan profiteert u van de online voorverkoop korting!

Gratis parkeren met een exclusieve auto, performance car, klassieker of elektrische auto.

Met uw klassieker, performance bolide, elektrische auto of exclusieve auto een gratis parkeerplaats voor het Europacomplex van de RAI tijdens de International Amsterdam Motor Show! Wij bieden u, als u met een exclusieve auto, een elektrische auto of fraaie klassieker komt, een gratis parkeerplaats op het Europaplein aan. Als u van dit aanbod gebruik wil maken, dan kunt u zich aanmelden via info@amsterdammotorshow.com. Graag ontvangen wij bij aanmelding uw naam, adres, postcode en woonplaats. En natuurlijk een foto van uw bolide, het merk en type auto en welke dag u wilt komen. Wij zullen dan een selectie maken uit de aanmeldingen.

eTickets

De tickets hoeven niet geprint te worden, ze kunnen ook gescand worden vanaf je mobiele telefoon/tablet. Zorg dat de tickets dan gedownload zijn op je telefoon, maak er geen foto/screenshot van.

Bestellen

Je hoeft geen account te maken met inlog en wachtwoord. Wel dien je een aantal gegevens in te vullen bij de bestelling. Na aanschaf en betaling (onder meer met iDeal) krijg je je tickets binnen een half uur per mail toegezonden.

Parkeren

Kijk voor de parkeertarieven op de website van de RAI.

Geen servicekosten

In de ticketshop de Amsterdam Motor Show (van CM Tickets) worden geen servicekosten in rekening gebracht.

Vragen?

Vragen? Bel ons op 088 0402402 tijdens kantooruren of mail naar tickets@amsterdammotorshow.com. Ook tijdens het evenement zijn wij op dit telefoonnummer bereikbaar.

IAMS - International Amsterdam Motor Show

Download folder

Geef je e-mailadres op voor het downloaden van de folder. Mocht je interesse hebben in deelname aan de International Amsterdam Motor Show als exposant, neem dan contact met ons op via 088-0402402 of mail naar info@amsterdammotorshow.com.

Bedankt voor het aanvragen van de informatie, je wordt doorgestuurd naar de download-pagina.